Αδίστακτοι! Η παρέα του Μητσοτάκη θέλει να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση των εξεταστικών επιτροπών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6674ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕ LEASING ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!

Έπεσαν οι μάσκες. Η μόνη πηγή πρωτογενούς ενημέρωσης, είναι η μετάδοση των εξεταστικών επιτροπών και ειδικά αυτή της εξέτασης των μαρτύρων. Αυτή η απαίτηση της παρέας του Μητσοτάκη προκύπτει από τις τρομερές αποκαλύψεις που φυσικά δεν τις προβάλλουν τα υπόλοιπα μέσα της διαπλοκής. Τώρα με αυτή την απαίτηση δεν θέλουν να ακούγονται ούτε από το κανάλι της Βουλής. Η απόλυτη αδιαφάνεια.

Υπερπολυτελή οχήματα με leasing
Το πάρτι που γινόταν με την ενοικίαση υπερπολυτελών αυτοκινήτων από στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ καταδείχτηκε κατά την εξέταση του μάρτυρα από τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκά. Αρχικά, ο κ. Φωκάς ρώτησε τον Θεόδωρο Παπαδημητρίου για το «πολυτελές και θηριώδες» Jeep Cherokee κόστους 35.000 ευρώ ετησίως που είχε ενοικιαστεί με leasing, με τον μάρτυρα να απαντά πως τα τζιπ αυτά χρησιμοποιούνταν για να τραβούν τα τροχόσπιτα για τις ενημερωτικές καμπάνιες και συγκεκριμένα όταν επρόκειτο για καμπάνια σε «περιοχές δύσβατες».
«Η κόρη του κ. Ευσταθίου με ποιο τζιπ κυκλοφορούσε;» ήταν η επόμενη ερώτηση του κ. Φωκά, με τον κ. Παπαδημητρίου να αρνείται πως η κόρη του πρώην προέδρου του ΕΚΕΠΥ έκανε χρήση του οχήματος αυτού. «Μία μηχανή BMW ποιος την οδηγούσε;» ξαναρώτησε ο κ. Φωκάς. «Είχαμε μία μηχανή για να πηγαίνει στην κυκλοφορία, είχαμε μία μηχανή» απάντησε ο κ. Παπαδημητρίου, με τον κ. Φωκά να επισημαίνει πως πρόκειται για μηχανή «σκοτώστρα» και όχι για όχημα που ενδείκνυται για την αποφυγή της κίνησης.
Το παραστατικό για τη συγκεκριμένη μηχανή και άλλα οχήματα, με το αναπόσβεστο ποσό για το 2009 να ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ (φωτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ