ΕΚΤΑΚΤΟ Εξαρθωθηκε κύκλωμα κοκαΐνης Στο σκαμνί παρουσιαστές, μοντέλα, επιχειρηματιες και γόνοι πολιτικών οικογενειών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_2696Στο εδώλιο θα καθίσουν παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες έχοντας να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Στην υπόθεση που φτάνει στις δικαστικές αίθουσες τους πρώτους μήνες του 2018 φέρονται να εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ.
Συγκεκριμένα, ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, καθώς και ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής φέρονται να είναι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στον κύκλο των εμπλεκομένων που θα καθίσουν στο εδώλιο.
Όπως γράφει το ρεπορτάζ η υπόθεση ξεκίνησε το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο-μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν και οι περίεργες κρατήσεις στο μαγαζί. Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ και μοντέλα φαίνεται να «γέμιζαν» το μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη.
Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαϊνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.
Ωστόσο, η διακίνηση φαίνεται πως δεν περιοριζόταν μόνο στο κατάστημά του, καθώς ο 53χρονος έκανε και βόλτες πέριξ του Κολωνακίου με το αυτοκίνητό του όπου παρέδιδε ναρκωτικά σε συγκεκριμένα σημεία.
Από τον 53χρονο, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να έχει πάρει δύο φορές ποσότητα και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και σεναριογράφος ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει στην περιοχή του Λυκαβηττού κι εκείνος κοκαΐνη από τον 53χρονο.
Η εφημερίδα γράφει πως ο 53χρονος μπήκε μέτοχος στο μαγαζί και αντάλλαξε πολλά εξώδικα με τους υπόλοιπους. Πάντως και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες θα δικαστούν.
Το κατάστημα στο Κολωνάκι είχαν ο 53χρονος ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη σχέση με παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, αλλά και η ηθοποιός, που μαζί με τον γιο της τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης. Αυτοί είναι μόνο μερικοί εκ των 27 που αναμένεται να δικαστούν τον Μάιο.
ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΚ
Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ… ΤΣΙΓΑΡΑ
Πασίγνωστος ηθοποιός ήταν από τους καλύτερους πελάτες του επιχειρηματία της κόκας.
Ο σούπερ – κοριός έχει καταγράψει συνομιλία του με τον 53χρονο όπου οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα δικό τους κώδικα συνεννόησης με λέξεις… «κλειδιά» ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί:
Ηθοποιός: «Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι θα είσαι εκεί;»
53χρονος: «ναι φίλε μου στο μαγαζί θα είμαι θες κάτι;»
Ηθοποιός: «…ναι φίλε θέλω δυο πακέτα τσιγάρα ξέρεις»
53χρονος: «ΟΚ, πέρνα να πιεις το ποτό και θα τα πούμε… έτοιμος θα είσαι»
«ΑΓΡΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Οι κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι αγρότες, είχαν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί το… Κολωνάκι. Πώς; Έκλεισαν οι δρόμοι το «εμπόρευμα» καθυστερούσε και υπήρχαν διαμαρτυρίες.
Δείτε για παράδειγμα τον παρακάτω διάλογο πελάτη με τον 53χρονο επιχειρηματία:
Πελάτης: «Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;»
53χρονος: «Δε φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τις γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα»
Πελάτης: «…και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;»
53χρονος: «Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει»
Πελάτης: «…τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;»
53χρονος: «…όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ».
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ «ΣΚΑΡΤΟ» ΠΡΑΓΜΑ
Αν και ο 53χρονος είχε φήμη ότι πουλάει πρώτης ποιότητας κοκαϊνη, υπήρχαν κάποιες φορές και «προβλήματα». Ένα από αυτά καταγράφηκε σε συνομιλία του με πασίγνωστο κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Κολωνακίου, έναν άνθρωπο με μεγάλη ακίνητη περιουσία που δηλώνει επάγγελμα… εισοδηματίας.
Εισοδηματίας: «…έλα…μεγάλε έχω παράπονα από σένα και εγώ δεν θα έπρεπε να έχω παράπονα για ό,τι μου δίνεις, γιατί πληρώνω»
53χρονος: «…μη με τρελαίνεις έχεις από μένα παράπονα;»
Εισοδηματίας: «… τι λες τώρα έχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα με αυτό που πήραμε…ψάξε το γιατί, ούτε η “φούστα” ούτε η “μπλούζα” ήταν εντάξει…σκάρτο»
53χρονος: «…μιλάς σοβαρά φίλε; Δεν ξέρω τίποτα, τώρα το ακούω εγώ τα είχα για αφρό»
Εισοδηματίας: «Εγώ έκρινα καλό να σε ενημερώσω για να κανονίσεις την πορεία σου»
53χρονος: «…σε παρακαλώ θα πάρω εγώ και θα το κανονίσω…σόρι ε; Πες μου τι θες και θα στο φέρω εγώ τώρα στο σπίτι και δεν θέλω τίποτα».
Η «ΣΟΚΟΛΑΤΑ» ΚΑΙ Η «ΚΡΕΜΟΥΛΑ»
Όποιοι ήθελαν το κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα» έπρεπε να παραγγείλουν «τσόκο» και όσοι αναζητούσαν μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA, έπρεπε να αναφέρουν την κωδική λέξη «κρεμούλα»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ