ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιες ώρες θα κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας την Κυριακή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kykloforiakes rythmiseis5
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας λόγω διεξαγωγής άσκησης αποχιονισμού.

Λόγω διεξαγωγής άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού «ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 2017», θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 3-12-2017 και κατά τις ώρες 06.00΄-11.00΄, ως εξής:
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από τη χ/θ 55,690 (Α/Κ Οινοφύτων) έως τη χ/θ 66,385 (Α/Κ Σχηματαρίου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο.Αθηνών – Λαμίας από τη χ/θ 60,400 έως τη χ/θ 60,000 ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της εν λόγω άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του δευτερεύοντος και παράπλευρου οδικού δικτύου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με σημείο εξόδου τον Α/Κ Οινοφύτων και σημείο εισόδου τον Α/Κ Σχηματαρίου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ