ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λυγινός ρίχνει το γάντι στην ελληνική δικαιοσύνη – «Η πόρτα μου είναι ανοιχτή, είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης να μιλήσω»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4f3d7a53 5e94 4edc 9c6a 0b03de23f616
Με επιστολή του στο ΟΛΥΜΠΙΑ ο Λυγινός θέτει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα.

– Ο Κάντας δε δίνει ονόματα πολιτικών, χτυπάει μόνο εμενα και τον Όσβαλντ για να μας καταστρέψει

– 1,3 εκατ του Κάντα διαχειριζόμουν εγώ αλλά επέστρεψε 13 εκατ. Που έκρυβε τα υπόλοιπα;

– Δεν απέφυγα να μιλήσω σε κανένα, η πόρτα μου ειναι πάντα ανοιχτή, αυτοί δεν θελουν να έρθουν

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του στο ΟΛΥΜΠΙΑ:

Αγαπητη Ολυμπια,
Οπως σας εχω ξαναγραψει πολες φορες και στο παρεθων σταματηστε να γραφετε αναληθειες και να αναμασατε τεις ιδιες βλακειες που λεει ενας ψευτης και κλεφτης οπως ο κ. Καντας, το εχει χασει ο ανθρωπος καταλαβετε το, εχει γινει πια γραφικος και αναξιοπιστος.
Δεν με φυγαδεψε κανενας, ουτε καποια κυβερνηση τωρινη η προυγουμενη.
Δεν απεφυγα να μιλησω σε κανεναν, αυτοι δεν θελουν να ερθουν εδω, τωρινοι και προυγουμενοι, η πορτα μου ειναι παντα ανοιχτη αυτοι δεν ερχωντε.
Ο Καντας λεει οτι ειχα πολιτικους αλλα δεν μας λεει και ποιους, ονοματα να μας πει, ας ζητησουν δικαστικη συνδρομη και εαν βρουν εστω και εναν πολιτικο πελατη η οτι ειχα οποιαδιποτε σχεση με πολιτικο θα κατεβω κατω μονος μου.
Δεν μπωρεις να κατηγορεις καποιον χωρις στιχεια, αυτο κανει ο κ. καντας
Μου ειναι παντελως αγνωστοι Τσοχαντζοπουλος και Παπαντωνιου
1,3 διακινησε λετε ο Καντας μεσω λογαριασμου υπο την διαχειριση μου, επεστρεψε πισω 13 και εγω δεν ξερω ποσα απο την σιγκαπουρη, διερωτηθηκατε ποτε απο ποιες αλλες τραπεζες και με ποιους αλλους τραπεζιτες συνεργαζωταν οπου και ειχε μαζεμενο εκει το χρημα πολυ πριν τον γνωρισω εγω, οταν δηλ ηταν ακομα στο εν ενεργεια ποστο του γιατι οταν ηρθε και με βρηκε ηταν ιδη καθηγητης. UBS, CS, Julius Bar, Bank Hoffmann, Ferrier Lullin και αυτος ο ιδιος δεν θυματε οπως εχει πει.
Καταλαβετε το, χτυπαει μονο εμας
Ειχε πει ο κ. Καντας οτι θα κανει και θα πει οτιδιποτε εναντιον μου και του Oswald μονο και μονο με το σκεπτικο για να μας καταστρεψει.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ