ΣΑΛΟΣ από την αποκάλυψη για τη συνάντηση του Στουρνάρα με Σαμαρά και Αλαφούζο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 34
koutipandoras.gr
Πληθαίνουν κατά πως φαίνεται οι συναντήσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε χθες τον κεντρικό τραπεζίτη στη Τράπεζα της Ελλάδας και συνέφαγαν, ενώ μετά από περίπου δύο ώρες βρέθηκε εκεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.
Το τι διημείφθη μεταξύ τους παραμένει άγνωστο. Εκείνο που όμως που έχει ενδιαφέρον να επισημανθεί είναι πως Σαμαράς και Στουρνάρας δεν συναντιούνται για πρώτη φορά. Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει πρόσφατα η εφημερίδα Documento, οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στις 16 Αυγούστου, τότε όμως όχι στην ΤτΕ αλλά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού.
Μαζί τους ήταν τότε τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο ινδός μεγαλοεπενδυτής Πρεμ Γουάτσα, ενώ αντικείμενο της συζήτησης ήταν η εξαγορά των δανείων της ΝΔ, τα οποία ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς φυσικά όρους για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τούτη τι φορά τι να ήθελαν στην κεντρική τράπεζα της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός, εκλεκτός του οποίου είναι ο Στουρνάρας, αλλά και ο καναλάρχης και εκδότης Αλαφούζος ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη ΝΔ;
http://www.periodista.gr/parapolitika/article/74617/salos-apo-tin-apokalupsi-gia-ti-sunantisi-tou-stournara-me-samara-kai-alafouzo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ