Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cyber week1
Μπορεί οι ξενόφερτες Black Friday και Cyber Monday να έχουν γίνει πλέον θεσμός και στη χώρα μας, όμως η αμιγώς ελληνική Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου δίνει και αυτή τη χρονιά το παρόν από 1 έως 7 Δεκεμβρίου, με εκπτώσεις και προσφορές που δεν θα βρούμε στα φυσικά καταστήματα, αλλά μόνο αγοράζοντας μέσω ίντερνετ.

Τι είναι η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου?
Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου πραγματοποιείται κάθε Δεκέμβριο, από την 1η μέχρι και τις 7 του μηνός. Τα ελληνικά καταστήματα που συμμετέχουν παρέχουν προσφορές αποκλειστικά για αγορές μέσω internet.
Η πρώτη Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association – GR.EC.A.).
Η εβδομάδα εορτασμού εφαρμόζεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Στόχος αυτής της δράσης είναι να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά. Παράλληλα δίνεται βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού όσον αφορά τις online αγορές και τα πλεονεκτήματά τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η περσινή εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου 2016 οδήγησε σε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% από την αντίστοιχη εβδομάδα του 2015, ενώ υπήρξε αύξηση 28,17% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα 24-30 Νοεμβρίου.
Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου αφορά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μέσω Internet, όχι μόνο προϊόντα τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ