Πολιτική Οικογενεια Μητσοτάκη: Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΦΤΑΤο θράσος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη, και ιδίως του Κυριάκου Μητσοτάκη “της αριστείας”, δεν έχει όρια. Μιλάμε για τον ατάλαντο νέο που διορίστηκε στην Εθνική τράπεζα επι κυβέρνησης Κώστα Σημίτη και διοίκησης Καρατζά. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες άλλοι νέοι με πραγματικά προσόντα, ήταν στην ανεργία. Και φυσικά ως αντάλλαγμα, η οικογένεια Μητσοτάκη συγκάλυπτε τα σκάνδαλα Σημίτη – Καρατζά ενάντια στην τότε αντιπολίτευση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή!

Ποιος θα ξεχάσει ότι τη στιγμή που ο Αλογοσκούφης με εντολή Καραμανλή κατέθετε ερώτηση κατά των πεπραγμένων Καρατζά, ο επίτιμος έκανε επίσημη επίσκεψη στον Καρατζά και δήλωνε μπροστά στις κάμερες “τι άξιος τραπεζίτης είναι”!

Βγαίνουν στην ρούγα και κατηγορούν καθένα που δεν στηρίζει την πολιτική επιβίωσή της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη και κυρίως εμφανίζονται κήρυκες της αριστείας!

Καιρός είναι να φανεί η αλήθεια για την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη. Από τον καιρό που ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία και ως σήμερα, η δυναστεία Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, ασχολείται μόνο με την πολιτική και με οικονομικές επιχειρήσεις που ως μόνο όπλο έχουν το brand name Μητσοτάκης.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν καλύτερα ποιοί κόπτονται για την αριστεία στην πολιτική και στην επιστήμη σήμερα. Από την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη, εξ αίματος και εξ αγχιστείας, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει βγει σε πρώτη,  δεύτερη και τρίτη γενιά ένας άνθρωπος ο οποίος να διακρίθηκε στην επιστήμη, στα γράμματα, και στην αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα! Όλοι τους αφού έκαναν κάποιες ψευτοσπουδές έχουν ως μόνο επάγγελμα την πολιτική και οικονομικές δραστηριότητες που καλύπτονται πίσω από το όνομα Μητσοτάκης.

https://dailymotion.com/video/x5r8ijb

Αυτό είναι το πραγματικό παραδείγμα που παρέχει η οικογένεια Μητσοτάκη στη νέα γενιά και ιδίως στην νέα γενιά που έχει κάνει λαμπρές σπουδές αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα εκτός αν γίνει ορντινάντσα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πείτε μας αναγνώστες του Ολυμπία, μπορείτε να βρείτε έστω και ένα μέλος της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη που θα το φέρνατε παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά σας;  Έχουν τα παιδιά σας έστω και ίχνος προστασίας στον αγώνα τους για τη ζωή από την προστασία που είχαν και έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη;

Και θυμηθείτε και τούτο:  Στην πορεία προς το μέλλον ποιό μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη θα μείνει στην κοινή συνείδηση για οποιαδήποτε αυτόνομη δημιουργία εκτός από το ότι είχε απλώς και μόνο την τύχη να γεννηθεί με το όνομα Μητσοτάκης;

Όλα αυτά που γράφουμε εδώ απευθύνονται στην νέα γενιά. Η οποία οφείλει να αντιληφθεί ότι το παράδειγμα Μητσοτάκη είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Διότι οδηγεί νομοτελειακά στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να βρεις τον δρόμο σου παρά μόνο εάν γίνεις υπηρέτης των πολιτικών και άλλων συμφερόντων της δυναστείας Μητσοτάκη. Η οποία δικαιως φέρει τον τίτλο ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία, δηλαδή εταιρεία όπου όλοι  ευθύνονται αλληλεγγύως και απεριορίστως.

image153

ΔΗΜΟΦΙΛΗ