Στο σπίτι του Τζιχάντιστή δεν μιλάνε για βλήματα κύριε Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6713Βγήκε λοιπόν η αντεθνική παρέα του Μητσοτάκη και έχει το θράσος να μιλά για ελληνικά όπλα τα οποία κατέληξαν στα χέρια του ISIS. Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στον Μητσοτάκη, ότι ο Πάνος Καμμένος από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί κατά της στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία επειδή έτσι θα ενισχύονται οι τζιχαντιστές του ISIS Ενώ είχε ταχθεί κάθετα κατά της οποιασδήποτε αναγνώρισης της κυβέρνησης της μουσουλμανικής αδελφότητας στην Αίγυπτο. Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που δέχτηκε ο πρόεδρος Σίσι στην Αίγυπτο, ήταν ο Πάνος Καμμένος. Επιπλέον, η απάντηση του υπουργείου άμυνας ήταν κάθεται και με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε πωλήθηκε ελληνικό αμυντικό υλικό επί υπουργείας Πάνου Καμμένου σε “αμφίβολο αγοραστή”.

Και ερχόμαστε λοιπόν στο διά ταύτα. Ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος, αντίθετα με τον Πάνο Καμμένο, είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ του βομβαρδισμού της Συρίας, στοιχείο που φυσικά θα ενίσχυε το ισλαμικό κράτος. Ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν συγκυβερνήτης του κύριου Κυριάκου Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Σαμαρά. Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε κρατήσει απόσταση η έκανε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση που να καταδικάζει αυτή την τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέδειξε πρωτοφανή ανοχή σε βαθμό συνέργιας, με την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε τρεις τόνους τουρκικής ηρωίνης, από την οποία είναι γνωστό σε όλους ότι χρηματοδοτούνται ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η κυβέρνηση λοιπόν πρέπει να ασχοληθεί άμεσα με αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, αφού εκτός από τις σκοτεινές πηγές που έδρασαν ενάντια στα εθνικά συμφέροντα στην υπόθεση Τσαλίκης Αραβίας, πρέπει να διερευνηθεί εάν ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβαν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις από απύθμενη και δολοφονική βλακεία ή εάν είχαν δόλο και σκοπό να ενισχύσουν την ισλαμική τρομοκρατία. Όπως επίσης, εάν αληθεύουν οι ισχυρισμοί ότι βρέθηκαν όπλα ελληνικής προέλευσης τα χέρια των ισλαμιστών, θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος από το 2011 και μετά, περίοδος κατά την οποία μεταξύ άλλων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διετέλεσε και ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ