Η λαθρέμπορος ιδεών και το φίδι* που ξέρει ν’ αλλάζει το πετσί του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΑΚΗΕίναι απολύτως φαιδρό να ασχολούμαστε με την κυρία Μαρία Σπυράκη. Το γεγονός όμως ότι εξελέγη ευρωβουλευτής ένας άνθρωπος οποίος στο σκάνδαλο της Siemens τον μόνο που είδε και άκουσε ήταν ο …Κώστας Καραμανλής, μας υποχρεώνει να το κάνουμε. Διότι φαίνεται πως η διαπλοκή έχει ακόμα την δύναμη να προωθούν λαθρέμπορους ιδεών κατά το δοκούν και ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Και να ζημιώνει το έθνος. Διότι η κυρία Μαρία Σπυράκη δεν είναι απλά ένας έμπορος ιδεών όπως ο Γεωργιάδης ή ο Βορίδης. Αυτοί δηλαδή που μάζεψε ο Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία και βέβαια  αποθέωσε ο Μητσοτάκης ακριβώς για να διαγράψει την Καραμανλική ταυτότητα.  Η κυρία Σπυράκη δεν είχε κανένα πρόβλημα από το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. να περάσει στον βαθύ μητσοτακισμό, πηδώντας από κλαδί σε κλαδί όταν τα δέντρα στα οποία είχε γαντζωθεί καιγόντουσαν.

Κάηκε το ΠΑΣΟΚ, έφυγε η Σπυράκη. Κάηκε το mega, έφυγε η Σπυράκη. Κάηκε ο Σαμαράς, κατευθείαν σκαρφάλωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η Σπυράκη.  Ως ένας πολιτικός λαθρεπιβάτης, η μάλλον ένας λαθρέμπορος ιδεών, αφού αυτή τη στρατηγική της αποφέρει πακτωλό χρημάτων. Γι’ αυτό και κραυγάζει περισσότερο από όλους, και χύνει αλόγιστα φαρμάκι.

*Αντ’ άλλου σχολίου, παραθέτουμε μόνο τον στίχο του μεγάλου μας ποιητή Μιχάλη Γκανά: « Μόνο το φίδι ξέρει τι θα πει να αλλάζει το πετσί του. Γι’ αυτό του περισσεύει το φαρμάκι«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ