14/05/2021

"Δεχόμουν απειλές – Εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα έξω από το σπίτι μου" Οι πρώτες δηλώσεις του εκδότη Νίκου Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ)

IMG_3597“Δυστυχώς στο παρελθόν είχαμε, και έχουμε, δεχθεί απειλές, όπως και άλλοι συνάδελφοι. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τα έχουμε αναφέρει πρόσφατα στον Αρχηγό της Αστυνομίας και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες”, δήλωσε στις κάμερες ο εκδότης Νίκος Καραμανλής, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε τα ξημερώματα μία χειροβομβίδα.
http://www.dailymotion.com/video/x6b60lm
Όπως δήλωσε ο εκδότης της εφημερίδας, ο ίδιος γύρισε μετά τη μία τα μεσάνυχτα στο σπίτι του, όπου είδε τη χειροβομβίδα και ενημέρωσε τον αστυνομικό που τον συνοδεύει, συμπληρώνοντας πως πάντα είναι προσεκτικός, αφού έχει δεχθεί απειλές στο παρελθόν.
Ο κ. Καραμνλής πρόσθεσε πως στο φυλάκιο που βρίσκεται στη γωνία του σπιτιού του παλαιότερα υπήρχε φύλακας, όμως τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπάρχει φύλαξη.
Σε ερώτηση για το αν το περιστατικό το θεωρεί ως απειλητικό ή είναι ένα μήνυμα προς τον ίδιο, ο κ.Καραμανλής απάντησε πως: “είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα μήνυμα.
Όπως δήλωσε ο ίδιος οι κάμερες έχουν καταγράψει το γεγονός και το υλικό το εξετάζει η Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι βρισκόταν η γυναίκα και το παιδί του εκδότη, ηλικίας 17 ετών.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ