Εγκατέλειψαν βρέφος στην πόρτα σχολείου στα βόρεια προάστια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
IMG_3600Δεν πίστευε στα μάτια της μια δάσκαλα, όταν σήμερα το πρωί αντίκρυσε στην είσοδο του σχολείου των Βορείων Προαστίων που εργάζεται, ένα νεογέννητο.
Το μωρό ηλικίας μόλις λίγων ημερών, ενώ όπως είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ «απευθείας» η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλια «αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα.
Δεν ξέρουμε αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα, πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντέλια.
Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ το μωράκι βρίσκεται αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο και ακολυθείται η προβλεπόμενη διαδικασία».
Αμεσα το σχολείο φρόντισε το φρέφος κι ειδοποίησε τις αρχές, εν΄’ω το μωρό έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες, εξετάζοντας και τις κάμερες γειτονικών κτηρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ