Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει δίκτυο παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Τραμπ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 57“ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ”

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

Πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε οτι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας H.R. McMaster συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες και την NSA για να στήσουν ένα δίκτυο παρακολούθησης του Steve Bannon, του Προέδρου Τραμπ, μελών της οικογένειας του και άλλων με στόχο την ανατροπή του από την εξουσία. Ο John Maguire υπηρέτησε για δυο δεκαετίες σε αποστολές των μυστικών υπηρεσιών με παραστρατιωτικές οργανώσεις στην κεντρική Αμερική μεταξύ των οποίων και τους Contras.

Τώρα συνεργάζεται με τον ιδρυτή της εταιρείας Blackwater Erik Prince για να αποκαλύψουν εχθρούς στο λεγόμενο “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ που είχαν στόχο την ανατροπή του προέδρου Τραμπ.

Όπως αποκάλυψε, άνθρωποι της CIA που ηταν κοντά στην κυβέρνηση Ομπάμα, έδιναν σκόπιμα λανθασμένες πληροφορίες στον Πρόεδρο Τραμπ για ζήτημα εθνικής ασφαλείας. Αποκάλυψε ακόμη οτι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας H.R. McMaster, στενός συνεργάτης του πρώην Διευθυντή της CIA David Petraeus, συνεργάστηκε με κορυφαίο στέλεχος της NSA για να εγκρίνουν ένα δίκτυο παρακολούθησης του Steve Bannon και μελών της οικογένειας Τραμπ, μεταξύ αυτων του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ερικ Τραμπ. Οι πληροφορίες παρακολούθησης στη συνέχεια διοχετεύονταν σε εταιρία συμφερόντων του Τζορτζ Σόρος με έδρα την Κύπρο!

“Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το βαθύ κράτος κυνηγούσε τον Τραμπ, από τότε που έγινε σοβαρός κίνδυνος για την Χίλαρι Κλίντον. Ηταν σίγουροι οτι θα πετούσαν τον πρόεδρο Τραμπ έξω από το Λευκό Οίκο σε λιγότερο από ένα χρόνο”.

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ