Τα ελληνικά βίντεο που σημείωσαν ρεκόρ προβολών στο Youtube το 2017

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

youtube
Οπως κάθε χρόνο, το YouTube μοιράστηκε τις λίστες YouTube Rewind με τα πιο δημοφιλή μουσικά και τα κορυφαία συνολικά βίντεο στην Ελλάδα για το 2017. Οι λίστες αυτές λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες, όπως τις προβολές (views) και τον αριθμό των κοινοποιήσεων (shares), σχολίων και likes που έκαναν φέτος οι Ελληνες χρήστες του YouTube.

Ρίχνοντας μια ματιά στα βίντεο αυτά, είτε πρόκειται για μουσική είτε όχι, παρατηρούμε την απόλυτη κυριαρχία του «Despacito», καθώς το δημοφιλές τραγούδι του Luis Fonsi (που έχει ξεπεράσει τις 4 δισεκατομμύρια προβολές παγκοσμίως) βρίσκεται στην κορυφή της μουσικής λίστας, ενώ η ελληνική παρωδία του «Θες Παστίτσιο» από τον So Tiri είναι στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία βίντεο.
Αξιοσημείωτη είναι, ακόμα, η κατάταξη Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως η Μαρίνα Σάττι με τη «Μάντισσα», σε υψηλές θέσεις στη μουσική λίστα, καθώς επίσης κι εκείνη δημοφιλών δημιουργών, όπως ο Μάνος ή ο 2J, στη λίστα με τα κορυφαία βίντεο.
Πάντως, τα 10 κορυφαία μουσικά βίντεο δείχνουν την τάση των Ελλήνων να στηρίζουν πολύ την εγχώρια μουσική βιομηχανία. Δεν ξεχνούν ποτέ τον Παντελή Παντελίδη αλλά, παρόλα αυτά, τα ξένα hits δεν λείπουν από τις προτιμήσεις τους.
Με περισσότερους από 1,5 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες το μήνα, το YouTube είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός για online βίντεο και ο πόλος έλξης μια γενιάς που έχει μεγαλώσει παρακολουθώντας αυτό που θέλει, τη στιγμή που το θέλει και σε οποιαδήποτε εύκαιρη συσκευή.
Δείτε τις αναλυτικές λίστες για την Ελλάδα παρακάτω:
https://youtu.be/kJQP7kiw5Fk
https://youtu.be/JGwWNGJdvx8
https://youtu.be/oPX43SfFu0A
https://youtu.be/fysw1kQKw_w
https://youtu.be/_geWRNc4-gs
https://youtu.be/jW5z-rZEQVI
Πηγή: bovary.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ