14/05/2021

Στο Facebook ευχοντουσαν χρόνια πολλα στον Νίκο Καζαντζακη!

 
 
IMG_3621Του Αγίου Νικολάου η 6η Δεκεμβρίου και, καθώς είναι πολύ συνηθισμένο όνομα, τα social media γέμισαν ευχές.
Κάποιοι, που απ΄ότι φαίνεται δεν έχουν και πολύ στενή σχέση με το διάβασμα, συμπεριέλαβαν στους εορτάζοντες και τον… Νίκο Καζαντζάκη.
Βρήκαν τον λογαριασμό που έχει το όνομα του μεγάλου συγγραφέα στο Facebook και άρχισαν να του εύχονται να έχει υγεία, να χαίρεται το όνομά του κ.ο.κ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Νίκος Καζαντζάκης έχει αποδημήσει εις κύριον από το μακρινό 1957…
IMG_3621
Αφού μπάφιασαν από τα δεκάδες μηνύματα με τα «χρόνια πολλά», οι διαχειριστές της σελίδας «Νίκος Καζαντζάκης» στο Facebook αποφάσισαν να προβούν σε διευκρινιστική δήλωση, ενημερώνοντας τους… διαδικτυακούς φίλους του Καζαντζάκη ότι οι ευχές και τα like δεν πιάνουν τόπο αφού ο συγγραφέας δυστυχώς έχει πεθάνει, και πως η σελίδα υπάρχει απλώς για να τιμά το έργο του.
«Καλοί μας φίλοι όλοι θα γνωρίζετε πιά ότι ο αγαπημένος μας Νίκος Καζαντζάκης δεν ζεί πιά και ο ρόλος της σελίδας μας είναι απλώς να τιμήσει το εργο του..πάντως ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλα που στελνετε ,το λαμβάνουμε σαν να εύχεστε στην σελίδα μας χρόνια πολλά….», ανέφερε το ευγενικό μήνυμά προς τους γκαφατζήδες του Facebook.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ