Ο Παυλόπουλος…έκοψε τον βήχα και χάλασε τη φιέστα Παπαχελά-Ερντογάν! #SKAI_TURKIYE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

pavloΕχθες ο Παπαχελάς στον SKAI TURK έδωσε βήμα στον Ερντογαν να θέσει στο πανελλήνιο τις διεκδικήσεις. Ομως το κανάλι του Τουρκικού Survivor δεν υπολογιζε οτι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν καταλαβαίνει από προκλήσεις και απάντησε όπως έπρεπε να απαντήσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

http://www.dailymotion.com/video/x6b9cct
Πρωτοφανείς καταστάσεις, για επίσκεψη ξένου επισήμου, στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν συζητά για συνθήκη της Λωζάνης, ενώπιον του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των διεθνών ΜΜΕ!
Στη συνάντηση που είχαν, πριν λίγο, στο Μαξίμου, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον κ. Ερντογάν και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι προσφωνήσεις ξέφυγαν από το γνωστό τυπικό κλίμα και πέρασαν σε… διάλογο για τη συνθήκη της Λωζάνης!
Από την πρώτη στιγμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε: “Θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η φιλία μας από πλευράς διεθνούς δικαιού είναι η συνθήκη της Λωζάνης. Αυτή η συνθήκη είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν χρειάζεται ούτε αναθέωρηση ούτε επικαιροποίηση, καλύπτει απολύτως τα ζήτηματα που είχε να καλύψει, δεν αφήνει περιθώρια για γκρίζες ζώνες και ρυθμίζει και τα θέματα αναφορικά με τις μειονότητες”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ