Αφού τους εξέθεσαν αναγκάζοντας τους να καλέσουν τον Γεωργιαδη: Εκοψαν την Ελληνοφρένεια απο τον Alpha! #ellinofreneia @ellinofreneia

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

C1A390BC-C27E-440A-891E-42F045FF900E-5195-000005FC893DB8FBΜόλις επτά εκπομπές τους άφησαν να κάνουν τη φετινή σεζόν και χθες τους ανακοίνωσαν, εντελώς ξαφνικά, πως από τον Ιανουάριο δεν θα συμμετέχουν πλέον στο πρόγραμμα.
Σήμερα τους το επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς. Από τον Alpha επισήμως λένε ότι η εκπομπή σταμάτησε επειδή έκανε «χαμηλά νούμερα» στις θεαματικότητες.
 
IMG_4475Το Ολυμπία πάντως είχε προειδοποιήσει οτι η εκπομπή μετά την συνεντευξη του Γεωργιαδη είχε πάρει την κάτω βόλτα!

https://twitter.com/ellinofreneia/status/943536343610744833
Ωστόσο, όπως βλέπουμε, τα… νούμερα δεν είναι και τόσο… χαμηλά. Χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%. Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Από τον Alpha επιμένουν πάντως. «Μπορεί χθες η εκπομπή να πήγε καλά», λένε, «αλλά συνολικά δεν τα κατάφερνε». Υποστηρίζουν μάλιστα πως «υπήρχε όρος στο συμβόλαιο, αν η Ελληνοφρένεια σε τρεις συνεχόμενες εκπομπές ήταν κάτω από το μ.ο. των ποσοστών του καναλιού συνολικά, τότε είχαμε το δικαίωμα να τη σταματήσουμε».
Το… ωραίο της υπόθεσης είναι που τους ανακοίνωσαν την απόφαση αφότου τα παιδιά της Ελληνοφρένειας είχαν τελειώσει το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου. Κάτσε να είμαστε σίγουροι θα σκέφτηκαν. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ