ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Δείτε που θα υπογράψετε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

clipboard01-600x246

 

Μέσω μιας ιστοσελίδας η Ομοσπονδία Μακεδονικών Ενώσεων μαζεύει υπογραφές για να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ

Μάλιστα αναφέρουν πως θα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός.
Το μήνυμα στο site
Το πρώτο μήνυμα που διαβάζει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας αναφέρει «Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Σύμφωνα με δήλωση του ΥΠΕΞ κ.Νικόλαου Κοτζιά θα επιδιωχθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο θέμα στους επόμενους μήνες. Σε αυτήν τη χρονική στιγμή ΟΛΟΙ οι Έλληνες οφείλουμε να εκφραστούμε για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα και να δώσουμε ως επιπλέον διπλωματικό εφόδιο στην Ελληνική Κυβέρνηση την αποκρυσταλλωμένη άποψή μας περί ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” επουδενί στην οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Απευθύνουμε έκκληση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ το παρακάτω ψήφισμα που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Αλέξη Τσίπρα:»
Το μήνυμα στο facebook
Η σελίδα διακινείται και μέσω facebook με το παρακάτω μήνυμα και αναφέρουν πως θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 21 Ιανουαρίου. «Εγώ υπέγραψα. Στείλε το όπου μπορείς με την προτροπή να το υπογράψουν. Το διοργανώνει η Ομοσπονδία Μακεδονικών Ενώσεων. Είναι κι οι Ελληνοαμερικάνοι μέσα. 21 Ιανουαρίου κατεβαίνουμε στο συλλαλητήριο. Πρέπει να βουλιάξει ο τόπος. Στείλε το με το μήνυμα μου».
Μέσω του ψηφίσματος που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο ζητούν «Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επ’ουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα».
 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ