ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA ! Λήγει η προθεσμία υποβολής για τις τηλεοπτικες άδειες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

https://www.youtube.com/watch?v=uN18F5KIq4k

Δείτε το βίντεο λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση φακέλου στο ΕΣΡ

Ένα έκτακτο δελτίο έβγαλαν οι εργαζόμενοι του Mega μία ώρα πριν λήξει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο έκτακτο δελτίο διαβάστηκε η ανακοίνωση των εργαζομένων του καναλιού, ενώ ταυτόχρονα έγινε μια αναδρομή από το πρώτο δελτίο του καναλιού με τη Λιάνα Κανέλη μέχρι και σήμερα.

Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι μέτοχοι ενημέρωσαν εγγράφως τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσουν σε εξυγίανση της εταιρείας (με υπαγωγή στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα) και δεν θα συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό.

Με επιστολή τους προς τις τράπεζες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega φέρονται να δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν κάποια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, που προκηρύσσονται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

MEGA,ΕΣΡ,ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

1 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *