Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

ΟΝΟΜΑ ΒΟΜΒΑ! Ξέρω ποιος είναι ο δικηγόρος που κατονομάζει ο δολοφόνος της Δώρας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_5883Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε “εγώ έχω εικόνα ποιον εννοεί ο δολοφόνος. Γνωρίζω το όνομα. Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορώ να το πω. Όχι μόνο δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που λέει, ούτε καν ενδείξεις. Επειδή πέταξε ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και δημιουργήθηκε σάλος δεν σημαίνει οτι μπορούμε να το πούμε και δημόσια.

Ονομάζει και δύο αστυνομικούς αυτή τη φορά. Ο ένας είναι στο Μεταγωγών, ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη. Αυτούς τους ονομάζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό των δικηγόρο που τον αποκαλεί “αφεντικό”.

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου εάν ο κύριος Λύτρας πιστεύει τον Μανώλη Σοροπίδη ή εάν νοιώθει αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς του, ο δικηγόρος είναι ξεκάθαρος “δεν τον πιστεύω. Δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία όπως είναι στημένη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ένα όνομα έτσι”.

Στη συνέχεια η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το εάν ο δολοφόνος της Δώρας στήνει όλη αυτήν την ιστορία γιατί προσβλέπει σε κάποιο όφελος, στο να “σπάσει” τα ισόβια πιθανώς. Ο κύριος Λύτρας και εδώ είναι ξεκάθαρος “δεν έχει όφελος. Χειρότερα μπερδεύει τα πράγματα όταν λέει ψέμματα. Έχει πει ψέμματα και στο παρελθόν. Είπε ότι είχε το χέρι του στον γύψο και τον δείχνουν να πουλάει το κινητό της Δώρας στην Μενάνδρου και τα χέρια του να είναι κανονικά.

Ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έρευνα. Θεωρώ ότι δεν θα προχωρήσει σε έρευνα. Ποιος μας λέει ότι δεν τον έβαλε άλλος κρατούμενος να γράψει το νέο υπόμνημα για να στοχοποιηθούν άνθρωποι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ