Κύκλοι Ιεράς Συνόδου στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: «Αυτονόητη η καταδίκη για την απειλητική επιστολή στον Κοτζιά»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kotziasΚύκλοι της Ιεράς Συνόδου μετέφεραν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τη θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος και ανέφεραν πως: «Ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατί ο κ. Κοτζιάς απευθύνεται στην Ιερά Σύνοδο. Είναι αυτονόητη η καταδίκη της πράξης αυτής».

Εν τω μεταξύ Ιεράρχης της ΔΙΣ υπογράμμισε στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: «Γιατί μας εγκαλεί ο αξιότιμος Υπουργός Εξωτερικών; Η Εκκλησία ουδέποτε έδωσε περιθώριο για τέτοιου είδους ενέργειες .Και είναι από τους θεσμούς που καταδικάζει πάντοτε την βία. Πόσο μάλλον τέτοιους είδους απειλές».

Δείτε την ανάρτησή του Νίκου Κοτζιά:

Διαβάστε εδώ: Απίστευτος Κοτζιάς: Ζητά από την Εκκλησία να καταδικάσει εις βάρος του απειλητική επιστολή
«Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά».

Την αποκάλυψη για τις απειλές έκανε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, που ανέφερε ότι η επιστολή ήταν φυσικά ανώνυμη και περιελάμβανε απειλές για τη ζωή του Νίκου Κοτζιά και μελών της οικογένειάς του. Η επιστολή έχει μπει στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να βρεθούν οι αποστολείς της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ