Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη! Δεν βρέθηκε στα νύχια της DNA του δράστη αλλα αλλου αγνώστου άντρα!

IMG_7282Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των αναλύσεων, δεν βρέθηκε στα νύχια της το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα.

Αυτό σημαίνει ότι η άτυχη Δώρα πάλεψε την ώρα της δολοφονίας της με άνδρα που δεν είναι ο συλληφθείς Μανώλης Σοροπίδης.

Τα νέα αυτά στοιχεία, που όπως γίνεται αντιληπτό φέρνουν τα πάνω κάτω στην υπόθεση, αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αργά το βράδυ της Παρασκευής και τις επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Μικτό γενετικό προφίλ του Σοροπίδη και του θύματος, βρέθηκε περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στον χώρο του νεκροταφείου, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, DNA του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει κάπου αλλού.

«Σίγουρα υπήρξε στο χώρο του κοιμητηρίου το γενετικό υλικό του δράστη, όπως έδειξαν οι χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν εκεί και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πολλά διαφορετικά δείγματα. Είκοσι ένα από αυτά δεν είχαν αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα.

Επίσης, εμφανίζεται σαν πειστήριο, κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με το συγκεκριμένο μαχαίρι, φέρεται ο Σοροπίδης να σκότωσε τη Δώρα. Κανείς όμως ειδικός δεν έδωσε πειστική απάντηση στο αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Η κ. Παναγοπούλου υποστήριξε πως στο μαχαίρι, που έχει στα χέρια της η Σήμανση σαν πειστήριο εγκλήματος, υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού ανδρός που δεν είναι του κατηγορούμενου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ