Υπάλληλος ελληνικού γυράδικου στις Η.Π.Α. έβαλε κατά λάθος κοκαΐνη σε παραγγελία!

IMG_7314Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα στις 22 Νοεμβρίου, όταν η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού την δείχνει να επισκέπτεται την αποθήκη και να παίρνει κάτι από εκεί που αποδείχθηκε οτι ήταν κοκαΐνη.

https://www.youtube.com/watch?v=2OURAoCnHxw#action=share

Τα ναρκωτικά και ειδικά αυτά που ανήκουν στην κατηγορία των σκληρών είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου… Αν μάλιστα κάποιος κάνει χρήση κατά την διάρκεια της εργασίας του, τότε το πρόβλημα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο.

Κάτι που έμαθε πολύ καλά η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στο Γκρίφιθ της Ιντιάν των ΗΠΑ, καθώς όχι απλά μπήκε λουκέτο στο «Broad Street Gyros», αλλά καλείται να αντιμετωπίσει στο δικαστήριο τις κατηγορίες της κατοχής και προσπάθειας διακίνησης κοκαΐνης.

Η  Κάρι Ντέμοφ λοιπόν επιστρέφει στην κουζίνα όπου η υπάλληλος ετοιμάζει μία παραγγελία, με την ιδιοκτήτρια να βγάζει από την τσέπη της την κοκαΐνη και να την ακουμπάει στον πάγκο. Η κοπέλα όμως που δουλεύει μαζί, μπερδεύεται και βάζει την συσκευασία στην σακούλα, δίνοντας αμέσως μετά την παραγγελία στην πελάτισσα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η 50χρονη, αφού έχει αντιληφθεί τι έγινε, φαίνεται στο video να φωνάζει, όμως τα χειρότερα δεν είχαν έρθει… Η πελάτισσα αφού ξεπέρασε το σοκ του τί περιελάμβανε η σακούλα της παραγγελίας της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και προέβη σε καταγγελία.
Στην Ιντιάνα η κατοχή κοκαΐνης τιμωρείται με τουλάχιστον δύο χρόνια φυλάκισης και 10.000 δολάρια πρόστιμο.

Η Κάρι Ντέμοφ λοιπόν επιστρέφει στην κουζίνα όπου η υπάλληλος ετοιμάζει μία παραγγελία, με την ιδιοκτήτρια να βγάζει από την τσέπη της την κοκαΐνη και να την ακουμπάει στον πάγκο.

Η κοπέλα όμως που δουλεύει μαζί, μπερδεύεται και βάζει την συσκευασία στην σακούλα, δίνοντας αμέσως μετά την παραγγελία στην πελάτισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ