Χάρη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, μάθαμε πως οι φτωχοί θέλουν επιδόματα για να “κάθονται όλη μέρα και να τον…π@ίζουνε”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημέρωση επιπέδου προσφέρει για άλλη μια φορά ο όμιλος Αλαφούζου, αφού σε ραδιοφωνική εκπομπή του, μάθαμε για τους φτωχούς και το πώς πραγματικά σκέφτονται, στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν την ελλαδίτσα μας.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, στέλεχος της κεντροαριστεράς τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως μία κάστα της κοινωνίας που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της, είναι οι αποκαλούμενοι επιδοματούχοι. Άνθρωποι που απλά θέλουν δύο κατοστάρικα για να κάθονται όλη μέρα και να τον κουδουνάνε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν κατονόμασε την πηγή του και έτσι δεν είμαστε σίγουροι για το κόμμα στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο στέλεχος, αφού για τον Άρη Πορτοσάλτε η “κεντροαριστερά” μπορεί να ξεκινάει από τον Ψαριανό και να φτάνει μέχρι τον Παναγιώταρο.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να ξεκαθαρίσουμε πως η συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρεται σε εκείνους τους ανθρώπους μόνο που παίρνουν μικρά επιδόματα και όχι στους δικαιούχους ΕΣΠΑ, που και αυτοί επιδοτούνται από το κράτος, αλλά τουλάχιστον αυτοί μας δίνουν και ένα πιάτο φαΐ να φάμε, ενώ παράλληλα στηρίζουν την ελεύθερη αγορά με τις κρατικές επιδοτήσεις τους.

Να ξεκαθαρίσουμε επίσης πως δεν αναφερόταν ούτε σε συναδέλφους του Άρη Πορτοσάλτε, που δουλεύουν στον ίδιο όμιλο με αυτόν και κατά καιρούς έχουν ζητήσει κρατικά επιδόματα για τις επιχειρήσεις που τους έχουν προσλάβει, όπως ας πούμε ο Κωνσταντίνος Ζούλας, που πριν λίγο καιρό έγραφε άρθρο στην Καθημερινή, τονίζοντας την ανάγκη που υπάρχει ώστε το κράτος να δώσει χρήματα σε ιδιωτικά ΜΜΕ για να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Εμάς εδώ όμως, μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ένα στέλεχος της “Κεντροαριστεράς”, να ξυπνάει μέσα στον ιδρώτα άγρια χαράματα, να παίρνει τηλέφωνο τον Άρη Πορτοσάλτε και να αποκαλύπτει την ύπαρξη αυτής κοινωνικής ομάδας. Άλλωστε και εμάς τις προάλλες μας είχε πάρει τηλέφωνο στέλεχος της Κεντροδεξιάς κια μας εξομολογήθηκε πως:

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών ΜΜΕ, λένε ό,τι λένε για να έχουν ευχαριστημένο το αφεντικό τους, που απλά κάθεται και τον κουδουνάει αρμέγοντας κρατικές επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές.

Δεν τον πιστέψαμε, γιατί εμείς σεβόμαστε τους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας, αλλά οφείλαμε να αναμεταδώσουμε τα λεγόμενά του για λόγους δεοντολογίας.

Καλή συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ