Τούρκοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 73391Η τουρκική ΜΙΤ χρηματοδοτει “εθνικιστικά” sites σε Ελλάδα, Σκόπια και Αλβανία, όπως αποκαλυπτει σήμερα η Νέα Σελίδα. Έχει μάλιστα αποκαλυφθεί και ο στρατολογημένος από την ΜΙΤ πράκτορας που εδώ και χρόνια διασπείρει την τουρκική προπαγάνδα ως “οργισμένος εθνικιστής”.

Εδώ όμως έχουμε μία κλασική περίπτωση που δείχνει πως τούρκικα και ισλαμικά κέντρα προωθούσαν τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα και λειτούργησαν μεθοδικά ώστε αυτή η καλλιέργεια μίσους να στολιστεί και με χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία για να ενδυναμώσει τα φίλος δυναμικά – φίλο ναζιστικά αισθήματα και να συκοφάντηση την Ελλάδα διεθνώς. Ο μύθος της δήθεν σφαγής εβραίων από τον Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, πρωτοεμφανίστηκε σε ένα βιβλίο κάποιου άσχετο Γάλλου ψυχολόγου, ο οποίος φαινόταν εβραϊκής καταγωγής. Ένα βιβλίο που χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκία, όταν επεδίωκε να ενδυναμώσει την συμμαχία της με το Ισραήλ. Έτσι, κυκλοφόρησε το εν λόγω βιβλίο με την αναφορά ότι “ο Κολοκοτρώνης έσφαξε 5000 εβραίους στην Τρίπολη”! Τι και αν η εβραϊκή κοινότητα της Τρίπολης δεν υπερέβαινε τις διακόσες ψυχές. Και όμως, αυτό το μύθευμα καλλιεργήθηκε εντέχνως, μεταφράστηκε στα ελληνικά, κάποια στιγμή θα πρέπει δικαιοσύνη να ψάξει και ποιος χρηματοδότησε αυτή την αντισημιτική αθλιότητα, και φυσικά έχει γίνει ευαγγέλιο των νεοναζί για να ξερνούν την αντισημιτική τους προπαγάνδα. Με τον μανδύα του “πατριωτισμού” φυσικά.

Όπως και η διπλανή εικόνα με τα Σκόπια να καλύπτονται από την σημαία του Ισραήλ. Η αλήθεια είναι ότι οι σκοπιανοί ήταν συνεργάτες των ναζί και οι μεγαλύτερες θηριωδίες στην Θεσσαλονίκη κατά των εβραίων της πόλης, έγιναν από Βούλγαρους και Σκοπιανούς. Σήμερα όμως, τούρκοι, σκοπιανοί και έλληνες νεοναζί διασπείρουν την προπαγάνδα ότι δήθεν οι σκοπιανοί είναι φίλοι των εβραίων. Αλήθεια, γνωρίζουν ότι μετά την Γερμανία, στο Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια διενεργήθηκαν οι μεγαλύτεροι διωγμοί των Εβραίων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ