ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Απειλούν μάρτυρα και ΕΣΠΑΣΑΝ το αυτοκίνητο της Παπαδάκου για την υποθεση Novartis! Να είναι οι ίδιοι που βάζουν γκαζάκια στου Ψυρρή; (ΒΙΝΤΕΟ)

[dailymotion id=x6enn7r]

Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει το παρακράτος του Σημίτη, όταν έσκασε το σκάνδαλο του C4i. Αλλά και στις υποθέσεις της Energa και του Noor 1

Προστατευόμενη μάρτυρας της Novartis έχει εντοπιστεί και έχει απειληθεί και μάλιστα από νομικούς πριν καν η υπόθεση πάει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, ενώ επεσήμανε ότι άγνωστοι έσπασαν και το δικό της αυτοκίνητο.

«Πολιτικά στελέχη, με τα οποία έτυχε να βρίσκομαι τυχαία, φωτογράφιζαν μέρες πριν ότι ξέρουμε εμείς ποια ειναι. Την έχουν απειλήσει παιδιά. Όχι τη γραμματέα, τη μάρτυρα, την εντοπίσαν και την έχουν απειλήσει και μάλιστα άνθρωποι, οι οποίοι είναι νομικοί, δεν ντρέπονται. Εχει απειληθεί και μάλιστα είναι προς τιμήν της ότι δεν κάνει πίσω. Πριν πάει η υπόθεση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την εντοπίσαν και την απειλήσαν. Θέλω να πω κάτι, το οποίο δεν το έχω πει ξανα: Όσο έκανα την έρευνα, το ξέρετε ότι μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο; Το ξέρετε ότι έχουν σπάσει το αυτοκίνητο προστατευόμενων μαρτύρων; Κάθε φορά που ακούω στέλεχος της ΝΔ να λέει “βγάλτε τις κουκούλες”, κάνω την εξης ερώτηση: “Δίνεις εγγυήσεις ότι θα είναι ασφαλές αυτό το άτομο;» ανέφερε η κα.Παπαδάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ