ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ! Τρίτη σύλληψη ΑΡΙΣΤΟΥ εξαδέλφου Μητσοτακή μετά τις δύο προ ημερών. Αριστεύουν σε Χρέη, Απάτη, Πλαστογραφία, παραβίαση εργατικού δίκαιου

mitsotakis-aristeia-2

Συνελήφθη χθες συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδίκες για επιταγές, όταν επιχείρησε να εισέλθει στην Βουλή.

Η εξακρίβωση έγινε το μεσημέρι από το σύστημα Πανελλαδικού Δικτύου Πληροφορικής «police on line» που έχει εγκατασταθεί στη Βουλή.
Μετά τη διαπίστωση ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, προσήλθε στη Βουλή περιπολικό και τον προσήγαγε στο Α.Τ. Συντάγματος.
Ο ξάδελφος του Κυριάκου Μητσοτάκη επρόκειτο να συναντηθεί με βουλευτή της ΝΔ από την Κεντρική Μακεδονία, όπως προκύπτει από την άδεια εισόδου.
Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στης ΚΟ της ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η τρίτη σύλληψη επισκέπτη μέσα σε λίγες μέρες, και δη… αρίστων, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαν  συλληφθεί ένα πρόσωπο με καταδίκες που πήγαινε στα γραφεία της ΝΔ να συναντήσει βουλευτή Δωδεκανήσου και ένα δεύτερο πρόσωπο που είχε άδεια εισόδου από το ΠΑΣΟΚ.

Συνελήφθησαν δύο επισκέπτες στη Βουλή – Είχαν άδειες εισόδου από ΝΔ-ΔΗΣΥ

Στη σύλληψη δύο ατόμων που επισκέφθηκαν τη Βουλή με άδεια εισόδου από τη Νέα Δημοκρατία και από τη ΔΗΣΥ έκαστος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

 

Όταν οι δύο επισκέπτες έφτασαν στη είσοδο της Βουλής, δίνοντας τα στοιχεία τους στην φρουρά, διαπιστώθηκε από το πληροφοριακό σύστημα πως εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βαρύνεται με χρέη κατά του Δημοσίου αλλά και παραβιάσεις του εργατικού Δικαίου, ενώ κατά του επισκέπτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία και απάτη.
Αμέσως μετά την αναγνώριση των στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια, η οποία και τους συνέλαβε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πρόκειται για πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Αυτό που σχολίαζαν, όμως, κοινοβουλευτικές πηγές είναι πως πρόκειται για… επισκέπτες περιωπής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ