Παλαίμαχος του Ατρομήτου ο άτυχος άνδρας που κάηκε στο Περιστέρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
42C2B050-13C6-4597-84AC-D3DD2C59B431Τον θάνατο του παλαίμαχου άσου του Ατρομήτου, Αναστάσιου Ιωσηφίδη, θρηνεί από το πρωί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα, όπου διέμενε ανάγκασε τον ηλικιωμένο άνδρα να βγει στη βεράντα και να ζητά βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το in.gr έπασχε από άνοια και οι δικοί του τον είχαν κλειδώσει από φόβο να μην βγει στον δρόμο και χαθεί.
Σύμφωνα με μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος είχε κλειδί του διαμερίσματος, όταν προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού, διαπίστωσε ότι υπήρχε και δεύτερη κλειδαριά, για την οποία δυστυχώς δεν είχε κλειδί.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αισώπου στο Περιστέρι, λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι πυροσβέστες, 18 άτομα με έξι οχήματα, που έφτασαν έγκαιρα στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό στο μπαλκόνι.
Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Ο Ιωσηφίδης αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο, έχοντας 24 συμμετοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ