ΤΩΡΑ-Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, 10 οι κάλπες για τη Novartis-Η ΝΔ θα ταυτιστεί με το σκάνδαλο ή την δημοκρατία; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΥΛΗ

Οριστικά 10 οι κάλπες αύριο στην Βουλή για την προκαταρκτική για τους 10 φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση Novartis αύριο στη Βουλή, παρά τη σθεναρή αντίσταση της ΝΔ ( η ανώνυμη κάλπη γαι τους 10 μπορεί να φέρει πολλους αποστασιοποιημένους και διαφορετικός αριθμός ψήφων παραπομπής για στελέχη της ΝΔ θα προκαλέσει πρόβλημα…) που απείλησε μεχρι και με αποχώρηση ( Κ Χατζηδάκης )! Πιο συγκεκριμένα στην απόφαση να στηθούν δέκα κάλπες την Τετάρτη για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για το Novartis – Gate κατέληξε κατά πλειοψηφία η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, πριν από λίγο!
Με τις ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ «πέρασε» η πρόταση της κυβερνητικής πλευράς ( ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ) προκειμένου να τοποθετηθούν δέκα κάλπες -μία για κάθε εμπλεκόμενο πολιτικό πρόσωπο- κατά τη ψηφοφορία για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ από κοινού με ΔΗΣΥ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων μειοψήφησαν, ζητώντας να στηθεί μόνο μία κάλπη για την έγκριση ή μη συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ