ΤΩΡΑ-Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, 10 οι κάλπες για τη Novartis-Η ΝΔ θα ταυτιστεί με το σκάνδαλο ή την δημοκρατία; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

ΒΟΥΛΗ

Οριστικά 10 οι κάλπες αύριο στην Βουλή για την προκαταρκτική για τους 10 φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση Novartis αύριο στη Βουλή, παρά τη σθεναρή αντίσταση της ΝΔ ( η ανώνυμη κάλπη γαι τους 10 μπορεί να φέρει πολλους αποστασιοποιημένους και διαφορετικός αριθμός ψήφων παραπομπής για στελέχη της ΝΔ θα προκαλέσει πρόβλημα…) που απείλησε μεχρι και με αποχώρηση ( Κ Χατζηδάκης )! Πιο συγκεκριμένα στην απόφαση να στηθούν δέκα κάλπες την Τετάρτη για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για το Novartis – Gate κατέληξε κατά πλειοψηφία η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, πριν από λίγο!
Με τις ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ «πέρασε» η πρόταση της κυβερνητικής πλευράς ( ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ) προκειμένου να τοποθετηθούν δέκα κάλπες -μία για κάθε εμπλεκόμενο πολιτικό πρόσωπο- κατά τη ψηφοφορία για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ από κοινού με ΔΗΣΥ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων μειοψήφησαν, ζητώντας να στηθεί μόνο μία κάλπη για την έγκριση ή μη συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ