Βόμβες Νικολόπουλου για το Γιάννη Στουρνάρα

img 7434Ενώ ακόμη και το Bloomberg βγάζει στη σέντρα τον Γιάννη Στουρνάρα για το σκάνδαλο NOVARTIS, στην Ελλάδα κάποιοι επιμένουν να μιλούν ακόμη για σκευωρίες… 

   Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Ερωτάται ευθέως 

ο Γιάννης Στουρνάρας : 

Μετά το FBI, προστίθεται στη λίστα των βρώμικων σκευωρών και το Bloomberg;

   Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος 

& ανεξάρτητος Βουλευτής Ν Ν απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε :

Ενώ ακόμη και το Bloomberg βγάζει στη σέντρα τον Γιάννη Στουρνάρα για το σκάνδαλο NOVARTIS, στην Ελλάδα κάποιοι επιμένουν να μιλούν ακόμη για σκευωρίες.

Ο διοικητής της ελληνικής κεντρικής τράπεζας και πρώην υπουργός Οικονομικών – γράφει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg – εμπλέκεται σε σειρά κατηγοριών από το ξεκίνημα της κρίσης χρέους της χώρας. Στις πιο πρόσφατες αναφέρθηκε ως ένας από τους 10 πολιτικούς και πρώην υπουργούς για φερόμενη διαφθορά στην υπόθεση Novartis, για την οποία ο Γιάννης Στουρνάρας απαντά ότι στήθηκε για να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση από την ΤτΕ. Το νομοθετικό σώμα, συνεχίζει το Bloomberg, θα ψηφίσει αυτή την εβδομάδα σχετικά με την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα ή για την παραπομπή του στους εισαγγελείς. Ταυτόχρονα το Bloomberg βγάζει στη σέντρα και τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, με αναφορά στην εταιρεία και τις σχέσεις της, μεταξύ άλλων, και με τη Novartis.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ήταν έκδηλη η ανησυχία Στουρνάρα κατά το πρόσφατο γεύμα της Bundesbank, αφού η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis, έστω ακόμη και στο στάδιο της διερεύνησης, κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη συνεργασία του με την κυβέρνηση και άνθρωποι του περιβάλλοντός του δεν αποκλείουν την ανάληψη κυβερνητικής πρωτοβουλίας, εντός των επομένων μηνών, για την απομάκρυνση από την ΤτΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα – κατά το ρεπορτάζ – ακόμη και η τιμητική αποστρατεία του, προκειμένου να μεταπηδήσει στην αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας – αξίωμα που σημειωτέον είχε καταλάβει και ο προκάτοχός του στην Τράπεζα της Ελλάδος, κ. Λουκάς Παπαδήμος. Ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας, πάντως, κάνει λόγο για προσπάθεια εξόντωσής του «με κάθε βρόμικο τρόπο», επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg και επισημαίνοντας ότι όσα καταγγέλλονται σε βάρος του έχουν έναν και μοναδικό στόχο, δηλαδή την αποπομπή του από τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας.

Ερωτάται λοιπόν ευθέως ο Γιάννης Στουρνάρας : Μετά το FBI, προστίθεται στη λίστα των βρώμικων σκευωρών και το Bloomberg;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ