Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής 20 Φεβρουαρίου, 2018

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

73CFD458-1EC7-4F7B-9DA6-B03939B1F329Στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής
20 Φεβρουαρίου, 2018

Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ – Χορός Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής (3)
Στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, παραβρέθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, στο Χαϊδάρι.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Σταματάκης και ο Γ.Γ. της Ένωσης Χρήστος Ναστούλης υποδέχθηκαν τον κ. Γενικό καθώς και τους λοιπούς προσκεκλημένους, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, από πλευράς φυσικής ηγεσίας:
Η Γενική Επιθεωρητής Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου καθώς και Διοικητές των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής.
Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης: ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτριος Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας Χαράλαμπος Ανδρώνης, η Αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Αλεξάνδρα Νερούτσου-Λιάσκου.
Από πλευράς συνδικαλιστικών φορέων: ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Δημοσθένης Πάκος, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά Αργυρώ Μαλαχία με αντιπροσωπίες των Δ.Σ., και η Ειδική Γραμματέας Οργανωτικού της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α., Σοφία Συμεωνίδου.
Ο κ. Φιλιππάκος σε χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Γνωρίζω πολύ καλά, το σπουδαίο και σημαντικό έργο που επιτελείτε, όλοι εσείς οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Δυτικής Αττικής, σε μία ομολογουμένως δύσκολη και απαιτητική περιοχή.
Και το γνωρίζω, όχι μόνο ως Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και επειδή, όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, προέρχομαι από το χώρο της Αστυνομίας, και έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν, από καρδιάς, γιατί παρά τις καθημερινές δυσκολίες, όλοι εσείς βρίσκεστε καθημερινά στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Αττικής, εκτελώντας απλά το καθήκον σας, που σας ανατέθηκε από την Πολιτεία, και το κάνετε πάρα πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Ελληνική Αστυνομία απολαμβάνει δημοτικότητας, που υπερβαίνει το 70%. Αυτό οφείλεται κυρίως σε όλους εσάς.
Θέλω να σας συγχαρώ όλους, έναν έναν ξεχωριστά, από τον Διευθυντή ως τον νεότερο Αστυφύλακα, που υπηρετεί στις Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, και βρίσκεται καθημερινά σε συνθήκες επικίνδυνες και δύσκολες.
Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το καλύτερο.
Θέλω να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, από όποια θέση κι αν ευρίσκομαι, και με όσες δυνάμεις διαθέτω, θα διευκολύνω, το απαιτητικό σας έργο, κάτι που κάνω εδώ και τρία χρόνια.
Η Πατρίδα μας, σας έχει ανάγκη, για αυτό και εγώ, ως Γενικός Γραμματέας, ως πρώην συνάδελφος σας, ως Χαιδαριώτης, ως κάτοικος δηλαδή της Δυτικής Αττικής, σας διαβεβαιώ ότι θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των οποιωνδήποτε προβλημάτων αντιμετωπίζετε, ώστε να εκτελείτε τα καθήκοντά σας καλύτερα και με περισσότερη ασφάλεια.
Εύχομαι να έχετε πολλές επιτυχίες στις δράσεις σας, εδώ στη Δυτική Αττική, στο πλαίσιο της πάταξης της εγκληματικότητας, για να μπορούν να διαβιούν οι πολίτες με ασφάλεια και με αυξημένη εμπιστοσύνη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Και να μην ξεχνάτε, ότι μετά την Υπηρεσία σας, πρέπει να επιστρέφετε όλοι γεροί στις οικογένειες σας! Σας χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία. Σας χρειάζεται η πατρίδα μας. Καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ