Τουρισμός – Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

logo delphi economic forum
Ο στρατηγικός σχεδιασμός, οι προκλήσεις, αλλά και η πορεία ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης του φετινού Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, με εξέχοντες ομιλητές, όπως τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και Γενικό Διευθυντή των Electra Hotels & Resorts S.A Γιάννη Ρέτσο και τον CEO του ομίλου AIROTEL και πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) Αλέξανδρο Βασιλικό.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος στον Αστέρα Βουλιαγμένης Στέλιος Κουτσιβίτης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη από τις εταιρίες Dimand SA, OLIAROS και Cineplexx τις επενδυτικές προοπτικές και το ενδιαφέρον διεθνών ομίλων να δραστηριοποιηθούν στον εγχώριο τουριστικό χάρτη.
Έμφαση θα δοθεί στο άνοιγμα νέων αγορών για επισκέπτες υψηλής αγοραστικής δύναμης, την ανάπτυξη νέων θεματικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών και τελικά, την καθιέρωση της χώρας μας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό 365 ημέρες τον χρόνο, με τον πρόεδρο και CEO της εταιρίας Kyvernitis Travel SA, Χρήστο Κυβερνήτη, την ιδρύτρια και CEO του International Society of Change Leaders της Μ. Βρετανίας Dr. Frances Tsakonas, τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hotelbrain Πάνο Παλαιολόγο και τον αντιπρόεδρο του αμερικανικού ταξιδιωτικού κολοσσού Travel Leaders Group Peter Vlitas να αναλύουν τους άξονες στρατηγικής.
Υπενθυμίζεται ότι το 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.500 σύνεδροι μεταξύ των οποίων στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών και εκπρόσωποι ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για το πλήρες πρόγραμμα και τους ομιλητές, καθώς και για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.delphiforum.gr ή τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/delphiforum.
Μεταξύ των διακεκριμένων προσωπικοτήτων που θα συμμετάσχουν με ομιλίες τους στο φετινό Φόρουμ των Δελφών περιλαμβάνονται και οι εξής:
Daniele Nouy (Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), Δημήτρης Αβραμόπουλος (Επίτροπος ΕΕ σε θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας), Rose Gottemoeller (Αν. Γενικός Γραμματέας, ΝΑΤΟ), Dr. Werner Hoyer (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων), Γιάννης Δραγασάκης (Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης), Corey Lewandowski (πρώην διευθυντής προεκλογικής καμπάνιας του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump), Ευάγγελος Μυτιληναίος ΜΥΤΙΛ+1,16% (Πρόεδρος του Ομίλου Mytilineos Holdings), Declan Costello (επικεφαλής της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα), Ευάγγελος Βενιζέλος (Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης 2013-5), Timothy Garton Ash (καθηγητής ευρωπαϊκών σπουδών, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης), Γεώργιος Δερτιλής (Διευθυντής Σπουδών στην Ecole des Hautes Etudes en Science Sociales, Παρίσι), Klaus Regling (επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας) Αντώνης Σαμαράς (Πρωθυπουργός της Ελλάδος, 2012-2015), Θεόδωρος Φέσσας (Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών-ΣΕΒ), Κυριάκος Μητσοτάκης (Aρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας), Γεώργιος Προβόπουλος (Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, 2008-14), Dr. Pedro Sanchez (Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Ισπανία, 2014-6), Μαργαρίτης Σχοινάς (Επικεφαλής Eκπρόσωπος Tύπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση), Κωνσταντίνος Σημίτης (Πρωθυπουργός της Ελλάδος, 1996-2004), Νίκος Παππάς (Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής της Ελλάδος), Ιωάννης Στουρνάρας (Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος), Χρήστος Στυλιανίδης, (Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Διαχείριση Κρίσεων), , Martin Wolf (επικεφαλής οικονομικών θεμάτων, Financial Times), Γιώργος Παπανδρέου (Πρωθυπουργός της Ελλάδος 2009-2011), Rob Wainwright (εκτελεστικός διευθυντής της Europol), Αλέξης Χαρίτσης (Αν. Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης), Cheng Li (Διευθυντής του Κέντρου για την εξωτερική πολιτική της Κίνας, Brookings Institute), Alice Gast (Πρόεδρος του Imperial College του Λονδίνου).
Το λεπτομερές πρόγραμμα του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών – με περισσότερες επιβεβαιώσεις ομιλητών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ελληνική Κυβέρνηση – αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ