Μολδαβία: Ο οδοντίατρος των διασήμων έσφαξε άγρια το μοντέλο και μετά πήδηξε από τον 7ο όροφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

055464A8-236C-479D-9F76-241B3E9A32BAΉταν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της Μολδαβίας. Εκείνη καλλονή, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός με συχνές παρουσίες στην τηλεόραση. Εκείνος επιστήμονας, έφερε τον τίτλο του οδοντιάτρου των “διασήμων”.
Ο λαμπερός γάμος τους είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Πρωτοσέλιδο έγινε και το φριχτό τέλος αυτής της σχέσης. Ο οδοντίατρος έσφαξε το μοντέλο και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου. Τραγική ειρωνεία; Το ζευγάρι είχε αποκτήσει παιδί μόλις πριν 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” 31χρονη Anastasia Cecati και ο 34χρονος Alexei Mitachi, 3 μήνες μετά τον γάμο τους άρχισαν τους καβγάδες. Οι φήμες ότι ζούσαν σε χωριστά σπίτια έδιναν και έπαιρναν. Την ημερα που έγινε το άγριο φονικό και η αυτοχειρία, ο 34χρονος είχε επισκεφθεί την καλλονή για να δει την κόρη τους.
Ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει, το μυαλό του 34χρονου θόλωσε. Άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε την γυναίκα του ενώ το μόλις 20 ημερών κοριτσάκι του ήταν στην κούνια του στο διπλανό δωμάτιο. Όταν είδε την Anastasia νεκρή, σε μια λίμνη αίματος, πήρε την απόφαση να φύγει και αυτός από την ζωή. Άνοιξε το παράθυρο του υπερπολυτελούς σπιτιού σε συγκρότημα κατοικιών στο Chisina και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ