Ήρθε η ώρα αυτών που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8261100.000 ονόματα στα χέρια των αρχών! Βρέθηκαν λογαριασμοί ελληνικής διαχείρισης που όμως φαίνονται να ανήκουν σε υπεράκτιες εταιρείες.

Σφαγή με τράπεζα στην Λετονία που έδινε ανώνυμους λογαριασμούς για οφσόρ και πριν 30 ημέρες αποκάλυψε τους διαχειριστές!

Με διασταύρωση των δηλώσεων εισοδήματος Και των ποσών που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του εξωτερικού, ξεκινούν οι ελληνικές αρχές τον έλεγχο αυτόν που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω οι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, υπάρχει μεγάλο θέμα με τράπεζα στη Λετονία που μέχρι πέρυσι εξασφάλιζε ανωνυμία στους πραγματικούς δικαιούχους των λογαριασμών, αιφνιδίως όμως άνοιξε τα στοιχεία. Το ποσό που υπάρχει σε αυτούς τους λογαριασμούς του εξωτερικού συνολικά υπερβαίνει τα 100 δις ευρώ. Ποσό που αν γυρνούσε στην Ελλάδα, θα έλυνε κάθε πρόβλημα ρευστότητας.

Να σημειωθεί ότι πολλές ξένες τράπεζες εικάζοντας ότι τα λεφτά που έβγαλαν έξω οι έλληνες δεν δικαιολογούνται από τα δηλωμένα εισοδήματα τους, χρεώνουν υπέρογκα ποσά για την διατήρηση των λογαριασμών!

Ενώ ήδη αυτοί που έσπευσαν να βγάλουν τα λεφτά τους έξω τρομοκρατημένοι από επίορκους πολιτικούς, που έκαναν καταστροφικές δηλώσεις το 2015, τώρα ψάχνουν τρόπο να τα επαναπατρίσουν, αλλά οι ξένες τράπεζες τους τα έχουν μπλοκάρει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ