Πόσα F-35 θα παίρναμε με τα κλεμμένα της Novartis κύριοι ψευτοπατριώτες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

greeceΕπειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι εφηύραν την γκαιμπελίστικη καραμέλα για το “Ποια η σκοπιμότητα της αποκάλυψης του σκανδάλου αυτή τη χρονική στιγμή;” προτάσσοντας δήθεν την ανάγκη της εθνικής ενότητας έναντι της τουρκικής απειλής, θα απαντήσουμε με αριθμούς. Το σκάνδαλο Novartis λοιπόν, μόνο αυτό το σκάνδαλο, έχει στοιχίσει στον ελληνικό λαό όσο θα στοίχιζαν 40 αεροσκάφη F-35. Φανταστείτε λοιπόν την ισορροπία στο Αιγαίο, εάν η Ελλάδα είχε αποκτήσει 40 τέτοια αεροσκάφη.

Όσο για τα περί εθνικής ενότητας, από την μία πλευρά είναι οι έλληνες πατριώτες, αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για την κοινωνία, υπερασπίζονται πραγματικά την πατρίδα απαγορεύοντας την ληστεία και τον εκμαυλισμό της και από την άλλη είναι μια χούφτα διεφθαρμένοι πολιτικοί που παρέα με διεφθαρμένους δημοσιογράφους λήστευαν το έθνος, ως εγκληματική οργάνωση. Μαζί τους είναι μόνο εύπιστοι πολίτες που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του εθνικού εγκλήματος των απατεώνων.

Βάλτε από δίπλα στα άλλα εγκλήματα της ίδια συμμορίας, την Siemens, το χρηματιστήριο, τα δημόσια έργα, την Ενέργκα, τις ιντερνετικές στοιχηματικές, τα υπόλοιπα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το ΤΤ, την Αγροτική, τα υποβρύχια, το PSI και έχετε μπροστά σας τον λόγο που η Ελλάδα έχασε 320 δις. Ή αλλιώς, 4,000 αεροσκάφη F-35 ή ότι άλλο αντίστοιχο. Λοιπόν που προτάσσουν ψευτοπατριωτισμό για να φυγαδεύσουν τους απατεώνες συνιστούν τον πρώτο εθνικό κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τον εσωτερικό εχθρό. Είναι υπόλογοι Για τον κίνδυνο που διατρέχει το έθνος λόγω της οικονομικής και ηθικής κατάρρευσης. Είναι αυτοί που έβαλαν την βραδυφλεγή βόμβα στην ελληνική κοινωνία, την νομιμοποίηση της διαφθοράς την ανεκτικότητα στην ανηθικότητα, την δολοφονία της αρετής που αποτελούσε παραδοσιακά το μεγαλύτερο όπλο του ελληνικού λαού στο πεδίο της μάχης.

Στο πεδίο της μάχης, σύμμαχος είναι ο ενάρετος και όχι ο ψευτόμαγκας. Και η Novartis είναι μόνο ένα μέρος της μεγάλης μάχης που έχει ξεκινήσει για την συντριβή του εσωτερικού εχθρού.

Ας θυμηθούμε τι έγραφε και ο Θουκυδίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ