Η πρωθυπουργός του BREXIT τάχθηκε υπέρ της… ευρωπαϊκής προοπτικής των Σκοπίων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 74971Μια ζωή τα ίδια καραγκιοζιλίκια οι Βρετανοί. Μια ζωή καταστροφικοί απέναντι σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και διεθνούς ηθικής. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, η γυναίκα που διαχειρίζεται την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τάχθηκε υπέρ της… ευρωπαΐκής πορείας των Σκοπίων! Μήπως ξέχασε η κυρία Μέι ότι η Βρετανία αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Άρα δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με τα ευρωπαϊκά θέματα;

Αυτό είναι όμως το μόνιμο και βρώμικο παιχνίδι των Βρετανών. Μην ξεχνάμε ότι το δράμα που ζει η Κύπρος, χώρα μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης, έχει και την σφραγίδα της Βρετανίας. Εάν η Βρετανία δεν είχε αυτή την άθλια πολιτική όταν είχε την Κύπρο υπό κατοχή, σήμερα η Κύπρος θα ήταν ελληνική, ευρωπαΐκή και ενωμένη.

Έτσι είναι όμως η βρετανική πολιτική. Ότι δεν μπορεί να το έχει, το καταστρέφει. Όπως κατέστρεψε την Κύπρο, επιχείρησε να τορπιλίσει και την Ευρωπαΐκή Ένωση, σήμερα όμως δεν διστάζει να δίνει …ευρωπαϊκό διαβατήριο στον Ζάεφ. Το οποίο όμως είναι πλαστό, όπως και η πλαστογραφημένη ιστορία των Σκοπίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ