ΞΥΠΝΗΣΕ η ΠΟΕΔΗΝ για να ξεπλύνει Novartis και Σαμαροβενιζέλους! "Σκάνδαλο αποτελεί η φαρμακευτική δαπάνη αλλά όχι τα ταξίδια"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DXHj1wwXcAAUCqgΣκάνδαλο αποτελεί κατά την ΠΟΕΔΗΝ η φαρμακευτική δαπάνη αλλά όχι τα ταξίδια των γιατρών με νόμιμες εκπαιδευτικές άδειες, πόσο μάλλον όταν σε αυτά συμμετείχαν στο παρελθόν και γιατροί μέλη του σημερινού κυβερνητικού σχηματισμού.

Στάχτη στα μάτια οι εξεταστικές για τη Novartis «Εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες. Γίνονται για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα εκκρεμή προβλήματα της Δημόσιας Υγείας. Για να γλυτώσουν τα πρόστιμα οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία
«Στάχτη στα μάτια» είναι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) «οι εξεταστικές επιτροπές για πολιτικά πρόσωπα καθώς εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και για αποπροσανατολισμό».
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «δεν θα μάθουμε ποτέ τους εμπλεκόμενους και ούτε θα επιστραφούν χρήματα για τη Δημόσια Υγεία. Οι Υπουργοί Υγείας, Βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν γιατροί συνδικαλιστές, οπότε γνωρίζουν ότι οι γιατροί συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά ταξίδια που οργανώνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες νόμιμα με εκπαιδευτικές άδειες που χορηγούν οι Διοικητές των Νοσοκομείων που οι ίδιοι διορίζουν. Η εκπαίδευση των γιατρών διαχρονικά εκχωρήθηκε στις φαρμακευτικές εταιρείες».
«Εάν ο κος Πολάκης – συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ – ποινικοποιεί τα εκπαιδευτικά ταξίδια των γιατρών που οργανώνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες ας δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους δικούς του γιατρούς που συμμετείχαν και είναι Υπουργοί, Βουλευτές ή κυβερνητικά στελέχη; Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν. Συκοφαντούν για άλλη μία φορά τους γιατρούς που κρατάνε όρθιο το σύστημα».
Η ΠΟΕΔΗΝ επιχειρεί την εξής ανάλυση εξής σχετικά με το ρόλο των φαρμακευτικών εταιρειών και τη φαρμακευτική δαπάνη:
«Τα Νοσοκομεία δεν διαθέτουν βασικά φάρμακα. Ακόμη και χημειοθεραπευτικά φάρμακα. Οι ασθενείς ταλαιπωρούνται. Νοσηλευόμενοι ασθενείς φέρνουν φάρμακα από το σπίτι τους
Η διαχρονική διακύμανση της φαρμακευτικής δαπάνης στη χώρα μας επιβεβαιώνει τη σπατάλη και τη διαφθορά που υπήρξε. Δεν είναι μόνο η NOVARTIS που εφήρμοζε μεθόδους αθέμιτου ανταγωνισμού για την πώληση των υπερκοστολογημένων φαρμακευτικών προϊόντων της αλλά και άλλες μεγάλες φαρμακευτικές πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στη Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης οι οποίες επηρεάζουν τις πολιτικές αποφάσεις της χώρας μας λόγω των Μνημονίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ