18/05/2021

Αυτό σημαίνει μεταρρύθμιση. Σημαντική πρωτοβουλία από το νοσοκομείο Γεννηματά, που αξίζει συγχαρητήρια

img 8694Η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Διευθύντρια του Φαρμακείου και την υποστήριξη του Πληροφορικού μας τμήματος, σε μια δύσκολη περίοδο κατόρθωσε, –σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως αυτός της υγείας και του φαρμάκου- να υλοποιήσει, την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του φαρμακείου του Νοσοκομείου με την ταυτόχρονη πιστοποίηση – αδειοδότηση καθώς και την αναβάθμιση των ηλεκτρονικά παρεχόμενων υπηρεσιών του. (scanners,barcode).

Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι το Νοσοκομείο μας συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων Νοσοκομείων της χώρας , πρώτο φαρμακείο στο ΕΣΥ, που υιοθετεί σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής για τον αυτοματοποιημένο έλεγχο των χορηγούμενων φαρμάκων , των αποθεμάτων, των εκτελούμενων συνταγών καθώς και την επιτήρηση της πορείας των φαρμάκων από το ράφι μέχρι τον ασθενή .

Συγκεκριμένα τα φάρμακα που διατίθενται στους νοσηλευόμενους και παρέχονται στους εξωτερικούς ασθενείς ελέγχονται με οπτικούς ανιχνευτές και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση επιτυγχάνοντας πλήρη έλεγχο και διαφάνεια στην διαχείριση και ασφάλεια για τον ασθενή αλλά και περιορισμό του κόστους, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα εγκαίνια του φαρμακείου θα γίνουν την Τετάρτη 28/2/2018 και ώρα 12.00 στο Φαρμακείο του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Με εκτίμηση

                                                                                                  Ο Διοικητής

                                                                                                Βασίλειος Κεκερής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ