Γκρίνιες γαλάζιων στελεχών για τη Σπυράκη στη ΝΔ: «Ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

spyrakh mitsotakisΕντείνονται τις τελευταίες ώρες οι γκρίνιες γαλάζιων στελεχών για τον τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνει τα καθήκοντά της η Μαρία Σπυράκη.  Βλέπετε, η «γαλάζια» πορτ παρόλ έχει κρατήσει τη θέση της ευρωβουλευτού στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και τα προνόμια που τη συνοδεύουν, μαζί, φυσικά, με την παχυλή ευρωβουλευτική αποζημίωση.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», όσο «ζορίζει» η πολιτική επικαιρότητα τόσο αυξάνονται οι ανάγκες εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οι γκρίνιες για τον τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνει τα καθήκοντά της η Μαρία Σπυράκη.
Επειδή όμως η Ευρωβουλή δεν είναι σαν την… ελληνική Βουλή και υπάρχει συγκεκριμένο «απουσιολόγιο», η Μαρία Σπυράκη αναγκάζεται να παρίσταται τουλάχιστον 2-3 ημέρες κάθε εβδομάδα στις Βρυξέλλες ή στο Στρασβούργο, όταν συγκαλείται η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτό πρακτικά έχει ως συνέπεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μένει χωρίς εκπροσώπηση ακόμη και σε κρίσιμες μέρες κι αυτό δεν αρέσει σε πολλά «γαλάζια» στελέχη, που περιγράφουν με τη φράση «ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς» την άποψή τους ότι η Μαρία Σπυράκη έπρεπε να διαλέξει μεταξύ των προνομίων των Βρυξελλών και της ευθύνης της εκπροσώπησης της ΝΔ στην Αθήνα.
Βεβαίως, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στην ευρωβουλευτή της ΝΔ να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου, η Σπυράκη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκόπευε να παραιτηθεί από τη θέση της. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, έχει ενισχυθεί το «γαλάζιο» επικοινωνιακό επιτελείο, ενώ υπάρχουν και δύο αναπληρωτές εκπρόσωποι που ανήκουν στη γενιά των λεγόμενων «30άρηδων»: η Σοφία Ζαχαράκη και ο Κώστας Κυρανάκης. Μόνο που η μεν Ζαχαράκη θεωρείται εξαιρετικά άπειρη, ενώ για τον Κυρανάκη πολλοί «γαλάζιοι» φοβούνται κάθε φορά που τον βλέπουν σε τηλεοπτικό πάνελ, καθώς οι «γκάφες» διαδέχονται η μία την άλλη: προσφάτως, «κατάφερε» να θέσει σε αποστρατεία την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ πριν από μερικές μέρες κατηγόρησε την κυβέρνηση για… προκλητικότητα στο Αιγαίο, ως να ήταν μέλος των Γκρίζων Λύκων!
Η Ζαχαράκη, πάλι, θεωρείται εξαιρετικά συμπαθής κι έχει αρχίσει σιγά σιγά να «γράφει χιλιόμετρα» σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι μετοχές της στην οδό Πειραιώς. Πολλοί στη ΝΔ, μάλιστα, βλέπουν στο πρόσωπο της αναπληρώτριας εκπροσώπου την αντικαταστάτρια της Μαρίας Σπυράκη, ειδικά όταν έρθει η ώρα της προεκλογικής περιόδου, αφού η εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής πιθανότατα θα είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης και θα πρέπει να ασχοληθεί με την εκλογική της περιφέρεια.
Τούτων δοθέντων, δεν ήταν τυχαίο ότι την περασμένη εβδομάδα η Ζαχαράκη πήρε το βάπτισμα του πυρός, καθώς ανέλαβε να απαντήσει στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Τρίπολη, αφού η Μαρία Σπυράκη ήταν στις… Βρυξέλλες.
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ