Τα ταξιδιωτικά γραφεία του Έβρου σταματούν τα ταξίδια στην Τουρκία, τολμούν τα καναλια να σταματήσουν και αυτά τις τουρκικές παραγωγές;

ABDB0219-D550-4B2F-862E-1EA3CDC2A2C2Ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα αναβάλλει όλα τα ταξίδια προς την Τουρκία, μέχρι να λήξει η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι έχουν συλληφθεί. Τολμούν και τα καναλια να κόψουν τις τουρκικές παραγωγές και τα σήριαλ οπως το survivor που στέλνει εκατομμύρια στις τσέπες του Τούρκου καναλάρχη καθε σεζόν; 
Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο -όπως γνωστοποίησε μέσα από μία ανάρτησή του στο facebook- ξεκινά ταξιδιωτικό εμπάργκο στην Αδριανούπολη, ως κίνηση διαμαρτυρίας προς την γείτονα χώρα, για την άμεση αποφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών.
D0477920-B534-425E-95C4-96830E0A0CB7.jpeg
«Αγαπητοί συμπολίτες και πελάτες,
το γραφείο μας αναβάλει κάθε εκδρομή προς Τουρκία επ’ αόριστον και έως τη λύση του προβλήματος ειρηνικά με τους γείτονές μας Τούρκους.
Ως δείγμα συμπαράστασης προς τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που δεν υπήρχε κανένας λόγος κράτησης τους», γράφεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου «Alpino Tours» στο facebook.
Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικροτήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση, αναφέροντας πως θα πρέπει να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παράδειγμα και άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ