Από του μυλωνά τον πισινό περιμένεις καλλιγραφία;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0F418C02-D682-4071-9679-9D03FE4B6720Είναι κάτι μουμτζήδικα νεοφιλελεύθερα απόβλητα, ορφανά του Σημίτη που έχουν βρει άσυλο στην στοργική αγκαλιά του  Μητσοτάκη τα οποία φτάνουν στο σημείο να απειλούν μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να παραιτηθεί, για να την γλιτώσουν τα λαμόγια της Novartis! Μιλάμε για τον απόλυτο τραμπουκισμό. Να απειλούν οι εκπρόσωποι των λαμόγιων με ειδικό δικαστήριο τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή έστησαν δήθεν σκευωρία κατά των απατεώνων πολιτικών που στοίχισαν στο ελληνικό Δημόσιο 3 δισεκατομμύρια.  Τώρα που η μπανανία μπαίνει σε τάξη, ας ετοιμάζονται γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους.

Είναι τα ίδια απόβλητα ορφανά του Σημίτη που παραπέμπουν στον πισινό του Μυλωνά, που έφτασαν να κατηγορούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχει αλυτρωτικές στάσεις σε βάρος του Ερντογάν όταν υπερασπίζεται τον τόπο και το έθνος.

Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο οι εθνομηδενιστές του κερατά να απειλούν τον ΠτΔ επειδή υπερασπίζεται, όπως το επιβάλλει το σύνταγμα, τον τόπο.

Και δεν έχουν καταλάβει, ή μάλλον έχουν καταλάβει καλά και γι’ αυτό τρέμουν, ότι τα δικαστήρια τελικά και οι φυλακές έχουν ανοίξει ήδη για αυτούς και για εκείνους που τους καθοδηγούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ