Οι “Επίμονοι Αρθρογράφοι”: Ποιοι και γιατί προσπαθούν να αποδομήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


img 6321Είναι γνωστή η επιμονή κύκλων περί της ηγεσία της Ν.Δ να ασκούν κριτική ή ακόμα και να εξαπολύουν επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως παράδοξο, δεδομένου ότι ο κ. Παυλόπουλος είναι σαρξ εκ της σαρκός της συντηρητικής παράταξης, έχει εξήγηση και οι παροικούντες τη νεοδημοκρατική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
Βεβαίως, επισήμως, τα στελέχη του κόμματος που βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά περισσότερο εκείνα που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά και Άδωνι Γεωργιάδη είναι αρκετά προσεκτικά στο δημόσιο λόγο τους.
Για παράδειγμα, ο Αντώνης Σαμαράς, στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή για το σκάνδαλο της Novartis, επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, υπενθυμίζοντας με νόημα όυι διετέλεσε επικεφαλής της ΕΥΠ επί της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Η αιχμή ήταν σαφής, ωστόσο, δεν έλαβε διαστάσεις γιατί ο πρώην πρωθυπουργός ήταν προσεκτικός στη διατύπωσή του.
Άφησε, άλλωστε, να κάνει το παραπάνω βήμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του από το 2012 έως το 2014 Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο τελευταίος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Παπαγγελόπουλο για πολιτική σκευωρία, εντάσσοντάς τον στην “συνιστώσα” που στηρίζει την κυβέρνηση, υπονοώντας τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν. Η συνέχεια εδώ: http://www.anatropinews.gr/2018/03/05/πολιτικές-εργολαβίες-με-επιθέσεις-κα/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ