ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Σαμαρά! Είδατε με πόση ευκολία ασελγούν στο Εθνος, ΓΑΠ και Σαμαράς, όταν απεχθάνονται τους Ελληνες από κούνια;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το κράτος είμαι εγώ. Ο νόμος του λαού είναι καταστροφή» – Βασιλιάς Ήλιος Λουδοβίκος ΙΔ

Η Ελλάδα ορθοπόδησε, έγινε πάλι σεβαστή στην διεθνή σκηνή, κι από παρίας έγινε πάλι πυλώνας σταθερότητας στα Βαλκάνια κι όλη την Ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα εν μέσω οικονομικής ένδειας. Κέρδισε την εμπιστοσύνη των διεθνών δικαστικών αρχών και πλέον την εμπιστεύονται FBI αλλά και κράτη ότι δεν θα “χαθούν” στικάκια και λίστες.
Μετά από δεκαετίες η Δικαιοσύνη άρχισε να ερευνά υποθέσεις που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει κι αυτός ήταν κι ο λόγος που κανείς δεν εμπιστευόταν την Ελλάδα
Ο συμμαθητής του Αντώνη Σαμαρά, ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε τεμπέληδες,
μας είπε κλέφτες, δημιούργησε ακόμη και τον μειωτικό νεολογισμό GREEK STATICS και γέλαγε όλος ο κόσμος μαζί μας!
Έφτασε ακόμη κι ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός, να πει εκείνη την εποχή για την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ιαπωνίας ότι «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» επειδή μας κυβερνούσαν με δάνεια “αέρα” και μαύρες σακούλες από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Siemens! 
Και το γνώριζαν οι Ευρωπαίοι και φυσικά τροφοδοτούσαν τους Τσουκάτους για να στηρίζουν την δική τους βιομηχανία
Ηρθε τώρα ο Αντώνης Σαμαρά, στα χνάρια του Γιώργο Παπανδρέου, να επιχειρήσει να διασύρει το Ελληνικό Εθνος ως τριτοκοσμική χώρα επειδή….λειτουργεί η Δικαιοσύνη!
Φυσικά αυτά τα διαβάζουν στην εσπερία όπου λειτουργούν οι θεσμοί κι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν μας λέει καλά ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ κλήθηκε να καταθέσει, σαν απλός πολίτης, πολλές φορές στην επιτροπή που ερευνούσε τη στρατιωτική συμμετοχή της Αγγλίας στον πόλεμο στο Ιράκ, δεν τον έκανε ένοχο, αλλά εκεί δεν υπάρχει το “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”
Επί δύο ώρες κατέθετε σαν απλός πολίτης, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, για το σκάνδαλο της Clearstream, ενώπιον των δικαστών Ζαν Μαρί ντ’ Ουί και Ενρίν Πον, δεν διανοήθηκε κάνεις, ούτε να το κάνει θέμα, ούτε να καταγγήλει την Γαλλική δικαιοσύνη ως…Σοβιετία.
Άλλωστε στην Σοβιετία δεν αποφάσιζε η δικαιοσύνη, αλλά ο Στάλιν, όπως στην προ 2015 Ελλάδα, αποφάσιζε κάποια επιτροπή ότι οι λογαριασμοί του Ακη είναι αριθμοί τηλεφώνων
netakias.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ