Διεθνή καταγγελία του ΥΕΘΑ Καμμένου κατά της Τουρκίας-Μίλησε για "ομήρους" κι όχι κρατούμενους

Επίσημη υποδοχή του ΥΕΘΑ @PanosKammenos από τον ΥΠΑΜ Ρουμανίας Mihai-Viorel Fifor στο Υπουργείο Άμυνας στο ΒουκουρέσΟ Ελληνας ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά την Υπογραφή Συμφώνου Αμυντικής Συνεργασίας με την Ρουμανία, κατήγγηλε την απαράδεκτη κράτηση των στρατιωτικών από το Τουρκικό Κράτος χαρακτηρίζοντας τους ως “ομήρους” (διαβάστε και την ανάλυση του έγκυρου Foreign Policy-Η Τουρκία είναι κράτος «απαγωγέας» – Η νέα εξωτερική πολιτική της είναι να κρατάει ομήρους)
Οπως είπε στην ομιλία του:

“Ενημέρωσα τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών.
Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνορουμανική αμυντική συνεργασία και θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Υπουργό, τους Στρατηγούς, Ναυάρχους, Αξιωματικούς και συνεργάτες του ρουμανικού Υπουργείου Άμυνας για τη θερμή υποδοχή”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ