Δείτε που θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα ο Γιώργος Παπανδρέου και γιατί εχουν τρομοκρατηθεί ολοι σε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!

F5FCBB93-2149-4E5F-8B61-996664D25FB6Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μετά την ολυμπιακή εκεχειρία που πέτυχε στη χερσόνησο της Κορέας, βάζει πλώρη για την Ευρωβουλή. «Εχει, μου λένε, προτάσεις να είναι υποψήφιος σε ευρωψηφοδέλτιο, μόνο που, όπως με πληροφορούν, δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποίας… χώρας θα είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μπορεί και σε ιταλικό ή ολλανδικό ψηφοδέλτιο… »
 
Βηματοδότης:
Ο ΓΑΠ στην Ευρωβουλή
Εμαθα επίσης ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μετά την ολυμπιακή εκεχειρία που πέτυχε στη χερσόνησο της Κορέας, βάζει πλώρη για την Ευρωβουλή. Εχει, μου λένε, προτάσεις να είναι υποψήφιος σε ευρωψηφοδέλτιο, μόνο που, όπως με πληροφορούν, δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποίας… χώρας θα είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μπορεί και σε ιταλικό ή ολλανδικό ψηφοδέλτιο… Το τρίτο που έμαθα είναι ότι ένας σημαντικός πολιτικός της αντιπολίτευσης κατάφερε να διορίσει το παιδί του σε ημικρατικό οργανισμό σε θέση του νομικού συμβούλου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ