15/05/2021

#ΒΑΣΤΑ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ "Πιστεύω τον Ερντογαν όχι τον Ελληνα Πρωθυπουργό" Δημήτρης Σταμάτης ΝΔ

http://www.dailymotion.com/video/x6g2tsv
Ο Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ταγίπ Ερντογάν παρά τον Αλέξη Τσίπρα- για το περιεχόμενο της επικοινωνίας τους για τους 8 Τούρκους- κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο πρωθυπουργός προκλήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή να απαντήσει αν ισχύει αυτό που έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Ταγίπ Ερντογάν, ότι στην τηλεφωνική τους επικοινωνία υποσχέθηκε την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, αλλά δεν απάντησε. Στη συνέχεια, δήλωσε ότι πιστεύει περισσότερο τον κ. Ερντογάν παρά τον κ. Τσίπρα σε αυτό το θέμα.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι αυτή η δήλωση «ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα».
«Είναι προφανές ότι η ΝΔ διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ