Τρέχα λαμόγιο Ερντογάν για να μην γίνεις Μεντερές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 7586Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία έχει διαμηνύσει στον Ερντογάν ότι όταν πέσει θα έχει την τύχη του Μεντερές. Έτσι αυτός, ψάχνει αποκούμπι στους φασίστες τον Γκρίζων λύκων και στις επιθέσεις κατά του έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας και του έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας προκειμένου να διασωθεί. Άξιος παραστάτης στο πλευρό του, η αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας!

Ο Ερντογάν νιώθει πλέον τον κλοιό να σφίγγει γύρω του. Οι αμερικανοί έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να τον δέσουν. Η αξιωματική αντιπολίτευση τον περιμένει στην γωνία στις επόμενες εκλογές για να τον οδηγήσει στο ικρίωμα όπως έκαναν και στον Μεντερές. Γνωρίζει ότι εάν ηττηθεί δεν έχει καμία ελπίδα να γλιτώσει. Γι’ αυτό και διολισθαίνει στην παραφροσύνη και τον εθνικισμό όπως κάνει κάθε απατεώνας πολιτικός. Μοναδικό αποκούμπι του Ερντογάν, ο Μητσοτάκης και η πολιτική και μιντιακή παρέα του. Οι οποίοι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να παρουσιάσουν τον Ερντογάν ως “θριαμβευτή και ειλικρινή”. Έναν άνθρωπο που μαζί με τον γιο του εμπλέκεται από λαθρεμπόριο πετρελαίου έως διακίνηση ηρωίνης.

Αυτό που θα πρέπει να αποδειχθεί μετά την επερχόμενη πτώση του Ερντογάν, είναι εάν οι ντόπιοι υποστηρικτές του τον υποστήριζαν τσάμπα η έπαιρναν μερτικό από τα εγκλήματα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ