Συντριβή ελικοπτέρου στον ποταμό Ιστ Ρίβερ της Νέας Υόρκης με πέντε νεκρούς (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/_9Ki0j3eye8

Ελικόπτερο τουρισμού συνετρίβη το βράδυ της Κυριακής στο Ιστ Ρίβερ, στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη συντριβή ελικοπτέρου στο ποτάμι και ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το δυστύχημα μετά τις 21:00 (03:00 ώρα Ελλάδας), χωρίς να δώσει απολογισμό.
Ωστόσο, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, το δυστύχημα, που σημειώθηκε στο τέλος ηλιόλουστης μέρας, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους, ενώ κατά τον τηλεοπτικό σταθμό New York 1 οι νεκροί είναι πέντε επί συνόλου έξι επιβαινόντων.
Μόνο ο πιλότος επέζησε και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, που επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.
Δεν έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο για τους ανθρώπους που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πλάνα του κόκκινου ελικοπτέρου Eurocopter AS350, που ανήκει στην τουριστική εταιρεία Liberty, αναποδογυρισμένου στο νερό.
Η FAA, η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στο βόρειο άκρο του Ρούζβελτ Αιλαντ περί τις 19:00 (01.00, ώρα Ελλάδος) και πρόσθεσε πως διενεργεί έρευνα.
Ο Ερικ Φίλιπς, εκπρόσωπος του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, δήλωσε ότι τουλάχιστον δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα διασώθηκε, προσθέτοντας ότι ο δήμαρχος ενημερώθηκε για το συμβάν.
«Δύτες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι ήδη επί τόπου και στο νερό», ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του δημάρχου μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ