ΞΕΦΤΙΛΑ! Ούτε οι ομογενείς δεν υποδέχθηκαν τον Κυριάκο "Κούλη" Μητσοτάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1
Η χρονική και πολιτική συγκυρία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούσε να είναι ίσως χειρότερη: φθάνει στην Washington προερχόμενος από τον Καναδό, την ημέρα που γίνεται η εισβολή στην Κούβα χιλιάδων αντιπάλων του Κάστρο, με ορμητήριο το Miami και αμερικανική λογιστική υποστήριξη. Παρ’ όλη την ενασχόλησή του όμως με την κρίση αυτή, ο Αμερικανός πρόεδρος John Fitzgerald Kennedy Jr. όχι μόνο συναντάται με τον Κ. Καραμανλή στις 17 Απριλίου αλλά και βρίσκει τον χρόνο να έχει μαζί του δύο συνολικά μακρές συνομιλίες

Δεν έχει τελειωμό ο διασυρμός του Κυριάκου “Κούλη” Μητσοτάκη. Οπως γράψαμε εχθες, πήγε στις ΗΠΑ (ποιος πληρώνει άραγε αυτά τα ταξιδια;) να συναντηθεί λέει με τον Αμερικανό ΥφΕΞ.Αφού ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται αυτή τη βδομάδα την Αθήνα, τι δουλειά είχε ο Μητσοτακης να έλθει στην Ουάσιγκτον για να τον συναντήσει; Κι αυτή να φανταστείτε είναι η πιό υψηλή συνάντησή του. Τόση ξεφτίλα..αλλά δεν τελειώνει εδώ.

Για να μάθεις την αλήθεια, ο Κούλης δεν θα πάει στο συλλαλητήριο για τη “Μακεδονία” στη Νέα Υόρκη, ούτε θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ομογενών! Θα είναι “τιμώμενο πρόσωπο” και βασικός ομιλητής σε χλιδάτο δείπνο που παραθέτουν νεόπλουτοι Ομογενείς στο «Τhe Metropolitan Club»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ