Βασιλειάδης: Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

94DD1FDD-CC91-496D-9CF4-6450CA20D27CΕξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα προέκυψε η κοινή απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση αυτή είναι απόρροια των όσων συνέβησαν χθες στον αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μάχη για να μπορέσει να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά μένουν όμως πολλά να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω και να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος. Το τελευταίο που μας απασχολεί είναι το πολιτικό κόστος. Αυτό που μας απασχολεί είναι οι κανόνες που θα ισχύουν για όλους. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσω συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου την ομοσπονδία την Λίγκα είμαστε σε επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ και δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν συμφωνηθούν όροι και κανόνες για την ομαλή διεξαγωγή».
Σε ότι αφορά στο Grexit από το πρωτάθλημα υφυπουργός δήλωσε πως «όλα είναι στο τραπέζι.»
Ένα νέο πλαίσιο κανόνων πολύ πιο αυστηρό με ποινές για όλους προανήγγειλε επίσης ο υφυπουργός ενώ ερωτηθείς για το μέλλον της Εθνικής ομάδας διευκρίνισε πως «Θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική.»
«Είμαστε σοκαρισμένοι» είπε πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του ο κύριος Βασιλειάδης.
«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».
Αυτό σημείωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Την Τετάρτη έκτακτη σύσκεψη της UEFA
Έκτακτη σύσκεψη της UEFA την Τετάρτη και για τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα. Αυτό αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα Marca, υποστηρίζοντας ότι θα υπάρξει επείγουσα συνάντηση για να ζητηθεί από τις ομοσπονδίες της Γαλλίας, της Αγγλίας και της Ελλάδας, αναφορά για το τι συνέβη στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Η UEFA θα απαιτήσει από αυτές τις ομοσπονδίες να εφαρμόσουν υποδειγματικές κυρώσεις με απειλή ακόμα και τον διεθνή αποκλεισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ