Ο ελληνικός στρατός, με πολιτική απόφαση είναι στην πρώτη γραμμή και όχι στα υπόγεια του Κολωνακίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το 2015, ο ελληνικός στρατός με πολιτική απόφαση υπερασπίζεται την πατρίδα ευρισκόμενος στην πρώτη γραμμή. Ο ελληνικός στρατός δεν υποχωρεί, οι έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες δεν φοβούνται, δεν κρύβονται σε ναυστάθμους ή σε φυλάκια. Υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα με κάθε τρόπο.

Δεν υποχωρούν ούτε στον Έβρο, ούτε στα Ίμια. Όπως γίνεται πλέον αντιληπτό με κάθε τρόπο. Και έχουν την πλήρη πολιτική κάλυψη για τις ενέργειές τους.

Φυσικά, επίορκοι υπήρχαν και πιθανόν να υπάρχουν. Οι όποιοι επίορκοι όμως είναι πλέον κρυμμένοι πίσω από τα σκέλια βρώμικων πολιτικών με τους οποίους συμπορεύονταν τόσα χρόνια, εις βάρος του έθνους.

Πέραν λοιπόν από τις ευχές όλων μας τόσο οι αξιωματικοί μας που κρατούνται όμηροι στις τουρκικές φυλακές, όσο και οι ήρωες που περιπολούν από αέρος και θάλασσας στο Αιγαίο, μας κάνουν υπερήφανους και αποτελούν το μεγαλύτερο ράπισμα σε αυτούς ελάχιστους που στο παρελθόν μόλυναν το εθνόσημο κρυμμένοι σε υπόγεια του Κολωνακίου, συνυπογράφοντας επαίσχυντες συμφωνίες παρέα με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ